Стюардеса разкри истинската причина, поради която няма да предложат да

...
Стюардеса разкри истинската причина, поради която няма да предложат да
Коментари Харесай

Стюардесата обяснява защо няма да сложи чантата ви в шкафчето над седалката вместо вас

Стюардеса разкри същинската причина, заради която няма да предложат да сложат багажа ви в шкафчето над седалището - и това прави доста разсъдък.

Пътуващите са наясно какъв брой мъчно може да бъде да вдигнеш чантите си в отделението за предпазване в аероплан. Въпреки че може да съумеете да накарате спътниците да ви оказват помощ, е малко евентуално личният състав да се намеси.

Сега стюардесата Кат Камалани изясни за какво. В TikTok тя изясни, че хората постоянно рискуват да се наранят, до момента в който подвигат претъпкани куфари в шкафчета. Същото важи и за кабинния екипаж, който постоянно наранява раменете или гърба си, вдигайки багаж в шкафчета.

Всъщност това стана толкоз постоянно срещан проблем, че Американската асоциация на стюардесите посъветва своите членове да не оказват помощ на клиентите с тази задача, защото застрахователите не покриват медицинските сметки.

„ Луд факт... всички си мислят, че работата на стюардесите е да подвигат багажа ви в кофите, само че не е “, сподели тя. „ Всъщност нашата самолетна компания...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР