LG Electronics (LG) представи своята най-иновативна и впечатляваща серия телевизори

...
LG Electronics (LG) представи своята най-иновативна и впечатляваща серия телевизори
Коментари Харесай

Новите телевизори LG редефинират потребителското изживяване с несравними функции и технологии

LG Electronics (LG) показа своята най-иновативна и впечатляваща серия тв приемници до момента, ръководена от изключителните OLED модели на 2022 година. С мощни технологии за картина и подобренa webOS, предлагащa още повече умни функционалности и услуги, последните модели на LG са създадени, с цел да надскочат зрителското преживяване като в никакъв случай до момента.

LG OLED

Лидер на световния пазар за примиум тв приемници за последните девет години и притежател на премия за Иновации от CES в продължение на осем поредни години, LG OLED TV трансформира сегмента на примиум тв приемниците и се трансформира във любимец за милиони консуматори по целия свят.1 OLED тв приемниците употребяват самоосветяващи се пиксели, които могат да се включват и изключват самостоятелно, с цел да излъчат съвършеното черно, зашеметяващи естествени цветове и най-благоприятен контрастност. Без подсветка, OLED са по-тънки и леки от всеки различен екран, което разрешава основаването на невиждани форм-фактори като сгъваеми и навиващи се тв приемници.

С усъвършенствания OLED панел на марката, новите модели от серия G2 са обединени в личен клас. Следващата стъпка в еволюцията на OLED, OLED evo технологията, е показана както в G2, по този начин и в определени C2 серии и дава по-висока бляскавост за ултра реалистична картина с впечатляваща изясненост и подробност. Захранвана от новия образован процесор на LG - α (Alpha) 9 Gen 52, технологията Brightness BoosterTM разрешава тв приемниците от серията G2 да работят с още по-висока бляскавост посредством усъвършенствано разпръскване на топлината и модернизиран логаритъм.3

Серията G2 на LG 2022 показва нов 83-инчов модел и първия в света 97-инчов OLED модел, който добавя 55-, 65- и 77-инчовите тв приемници, които към този момент са в гамата. Серията LG G2 предлага изискана визия с атрактивния ултра тъничък дизайн на LG Gallery Design. Серията C2 пък предлага най-разнообразната селекция от размери на екрана с общо шест за 2022 година: първият в света 42-инчов OLED тв приемник, съвършен за конзолна и компютърни игри, в допълнение към 48-, 55-, 65-, 77-, 83-инчовите тв приемници. Тази серия OLED тв приемници разполага с по-тънки рамки, което с изключение на впечатляващ дизайн, носи и по-завладяващо зрителско преживяване.

По-бързи и по-умни

В основата на множеството от новите модели тв приемници на LG, технологията α 9 Gen 5 употребява задълбочено образование, с цел да усъвършенства продуктивността и да придаде на екранните изображения по-триизмерно качество посредством разграничаването на предния и задния проект. Технологията α9 Gen 5 също по този начин и усилва опциите на изкуствения разсъдък на LG, Sound Pro, да даде на феновете по-реалистично аудио, като разрешава на вградените представители към тв приемника да създават виртуален 7.1.2 съраунд тон.

Подобрено потребителско преживяване

Чрез най-новата версия на новаторската Smart TV платформа на LG потребителското преживяване оживява, с помощта на оптимално улеснение и по-лесна работа със наличието. webOS 22 вкарва персонални профили, с цел да могат потребителите да се любуват на по-персонализирано зрителско преживяване. За всеки профил, потребителите могат да настроят бърз достъп до обичаните си стрийминг услуги, да получават персонализирани рекомендации за наличие, въз основа на историята им на гледане, както и сигнали в действително време, напомнящи за обичаните им спортни тимове и игри. Достъпът до профила е вероятен както през браузъра на тв приемника, по този начин и през смарт телефон посредством NFC Magic Tap.

NFC Magic Tap може да се употребява и за свързване на екрана на мобилното устройство към тв приемник LG.4 Зрителите, също по този начин, могат да дублират съдаржанието от един тв приемник към различен в дома, употребявайки Room To Room Share, който разрешава гледането на кабелно или сателитно наличие на различен тв приемник през Wi-Fi без спомагателен правоприемник.5 Нова за 2022 е и функьията Always Ready, която трансформира тв приемник LG в медиен екран, когато не се употребява. Чрез лесната му конфигурация от менюто, Always Ready се задейства с натискане на бутона за зареждане на отдалеченото и трансформира екрана в цифрово платно с творби на изкуството, да следи времето или да извършва музика.6

Нещо повече, усъвършенстваният изкуствен интелект на ThinQ разрешава на тв приемниците от 2022 да се трансфорат в същински интелигентни домашни центрове. В допълнение към безпроблемното гласово ръководство и съвместимостта с останалите устройства с ThinQ, ThinQ AI в този момент предлага и поддръжка на Matter, нов индустриален стандарт за по-сигурен и безпроблемно обвързван интелигентен дом, който разрешава на тв приемниците LG да работят като контролер за свързани устройства.7

Изключително качество на картината

Признати от потребителите, софтуерните специалисти и най-големите имена във филмовата промишленост, тв приемниците LG OLED TVs не престават да подвигат летватата за качеството на картината. Панелите в OLED сериите на 2022 са сертифицирани от световната организация за тестване на артикули Intertek за 100% цветови размер и % точност в цветовете. Телевизорите LG OLED са неповторими в тяхната дарба да изравняват цветовете с тези от истинския източник на наличие и да излъчат ги правилно без значение от какъв брой ярки или тъмни са истинските фрагменти.8 Всички 2022 тв приемници са сертифицирани без вибриране от лабораториите TÜV Rheinland и Underwriters, и без отражения от UL. OLED панелите на LG са приети от TÜV Rheinland и за своята слаба синя светлина, като в това отношение са и първите в света, които дават отговор на условието за ниските й излъчвания на Eyesafe - основана в Съединени американски щати организация за здравни стандарти. Телевизорите освен улесняват създателите да оценят точността на излъчването, само че и улесняват фена в това да се насладят на филмите по този начин, както създателите му са желали - през 2021 LG тв приемниците са първите, които оферират превключване към Filmmaker режим, когато се любуват на наличие от Amazon Prime Video.

Недостижими в игрите

През годините LG OLED са първи в голям брой категории: първият OLED тв приемник, който поддържа и първия 8K OLED тв приемник, който поддържа 8K игри с видеокарти от серията NVIDIA® GeForce RTX™ 30. Със своето време за реакция от 1 милисекунда, ниско забавяне на входа и до 4 HDMI врата, поддържащи голям брой HDMI 2.1 устройства, не е изненада, че LG OLED са съвършен избор за почитателите на конзолните и компютърните игри. А с поддържането и на калуд платформите и Гугъл Stadia, геймърите могат елементарно да започват заниманието, включвайки съчетаем контролер.

От 2022 потребителите могат елементарно да избират и превключват сред характерни за игрите функционалности и предварителни настройки на екрана непосредствено от Game Optimizer менюто на тв приемника. То дава бърз достъп до новия режим Dark Room, който контролира яркостта на екрана за по-добро игрово преживяване на загасени лампи. Настройките за G-SYNC® Compatible, FreeSync™ Premium и променливата периодичност на опресняването (VRR) са елементарно налични също от Game Optimizer. Нещо повече, нов състезателен режим сплотява авансово заложените настройки за шутъри от първо лице, ролеви игри или стратегически игри в действително време, предоставяйки повече елементи за по-голям натурализъм.

LG QNED MINI LED

Демонстрирайки водачеството си на пазара за LCD тв приемници, LG показва и разширена гама на своите QNED тв приемници за 2022. Фокусирайки се върху личната LG технология Quantum Dot NanoCell, новите попълнения оферират звездно възпроизвеждане на цветовете със 100% размер на цветовете. Способен да даде богати, правилни цветове в най-ярките или най-тъмните браншове на екрана, тв приемниците LG QNED Mini LED TV дават идеален контрастност с помощта на LG технологията Precision Dimming. Всички модели, започващи от серията QNED90 са сертифицирани за 100% поредност на цветовете, което значи, че феновете се любуват на консистентна, висококачествена картина всякога и без значение от ъгъла, от който гледат екрана.9

ИНТЕРАКТИВНО ИЗЖИВЯВАНЕ

През 2022 година LG също редефинира и ролята на малкия екран с прибавянето на нови услуги, които улесняват по-личните и интерактивни прекарвания вкъщи.

LIVENow – Отличеното с награди приложение LIVENow предлага достъп до онлайн концерти, излъчвания, спорт или други примиум събития онлайн, които потребителите могат освен да гледат, само че и да вземат участие в тях, Благодарение на LIVENow, тв приемниците LG TV се трансформират в портал към нови виртуални прекарвания, предлагайки опцията на феновете да се любуват на разнообразни събития в комапнията на другари, семейство и почитатели от целия свят.

1M HomeDance – За тези, които желаят да танцуват като своите обичани K-Pop идоли, LG показва приложението 1M HomeDance. Създадено в колаборация с танцовото студио 1MILLION, един от най-популярните K-Pop хореографи, приложението предлага необятна селекция от уроци, които оказват помощ на феновете да усъвършенстват придвижванията си. Потребителите могат да напредъка си чре режим Camera, до момента в който танцуват дружно с професионалните хореографи на 1MILLION, или могат да си вземат отмора, да се провиснал обратно и да гледат обичаните си танцувални клипове.

LG Fitness – LG показва и своята първа здравна платформа LG Fitness, с цел да помогне на потребителите си да водят по-здравословен метод на живот от уюта на дома си. Потребителите ще открият съвършения проект за подготовка, основан на рекомендации от системата, или да основат собствен личен, избирайки от голям брой варианти като бърз HIIT, разпъване на цялото тяло, водена медитация и доста други. Освен това могат да наблюдават своята интензивности и напредък в таблото за ръководство на приложението.

Independa – С лансирането на Independa, тв приемниците на LG могат да оказват помощ на потребителите да се грижат за околните си даже отдалечено или да асистират на по-възрастните в това да бъдат по-независими. Като първата теле-здравна услуга, поддържана от LG тв приемник, Independa работи с подсъзнателен интерфейс, посредством който потребителите елементарно могат да започват видо чат с грижещ се за тях човек или с съответстваща професионална услуга. Pop-up известия осведомят, в случай че има входящо позвъняване, а също така могат да се настроят и персонализирани сигнали за увещание на значими моменти. Всички известия и сигнали са интегрирани към webOS и са елементарно налични във всеки един миг. Професионалните услуги, налични в Independa включват Dentulu (онлайн дентална консултация), Capital Rx (платформа за понижения в определени аптеки), Coverdell (обезщетения за дентална застраховка), WebMD (образователни видеа от медицинския сектор) и Sprio100 (фитнес стратегия за възрастни), както и доста други.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР