LG Electronics (LG) подписа меморандум за разбирателство (MOU) с Unity,

...
LG Electronics (LG) подписа меморандум за разбирателство (MOU) с Unity,
Коментари Харесай

LG в партньорство с UNITY за нови изживявания във виртуалното пространство

LG Electronics (LG) подписа меморандум за съгласие (MOU) с Unity, водеща интернационална платформа за основаване и ръководство на 3D наличие в действително време, за създаването на meta-home и digital humans.

Meta-home ще разреши на потребителите да основават извънредно точни цифрови копия на своя личен дом, като по този метод ще могат да прекарват време в динамична, виртуална версия на пространството си. Всички LG артикули, конфигурирани в дома на потребителя ще могат да бъдат открити в meta-home версията му. Нещо повече, всяка смяна, която потребителят прави по настройките или функционалностите на LG уредите си във цифровата среда, ще се отразят и в действителния свят, предоставяйки новаторски и комфортен способ за надзор, както и занимателно и неповторимо потребителско преживяване.

Потребителите могат също по този начин да персонализират своят цифров дом, като пренареждат мебели и уреди, както и да поддържат връзка с други консуматори на meta-home от целия свят, с цел да споделят персонални препоръки и потребен опит при потреблението на усъвършенстваните начин на живот решения от LG.

Не на последно място, meta-home ще включва и извънредно реалистични цифрови хора, способни да усетят моментите, в които потребителите имат потребност от помощ, предлагайки навременно подпомагане - като да вземем за пример помощ при ръководството на избрана функционалност на LG устройството. Чрез консолидираното на гласово различаване от LG, обработката на езика и технологиите за научаване на подтекста на диалога, в композиция с усъвършенствания мотор на Unity, който се употребява в доста разнообразни промишлености, тези цифрови помощници ще могат да споделят по един извънредно натурален метод.

В допълнение към техните информационни умения, виртуалните жители на meta-home ще създадат интеракциите с потребителя по човешки, с помощта на реалистични, съответни за обстановката изражения на лицето и жестове.

„ Meta-home и цифровите хора ще употребяват напредналите технологии на LG и дълбочината на знанията им за потребителите и тяхната среда вкъщи, както и ненадминатите благоприятни условия на Unity в RT3D и компютърните графики, с цел да дават същинска иновация в потребителските преживявания, " показа доктор Ким Бьонг-хун, CTO и изпълнителен вице-президент на LG Electronics.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР