LG Electronics (LG) лансира своя свобствена платформа за незаменими токени

...
LG Electronics (LG) лансира своя свобствена платформа за незаменими токени
Коментари Харесай

Телевизорите LG превръщат хола в дигитална арт галерия с новата си NFT

LG Electronics (LG) стартира своя свобствена платформа за незаменими токени (NFT), LG Art Lab. Засега налична за Съединени американски щати на тв приемници с операционна система webOS 5.0 или по-нова, налична непосредствено през Home Screen, новата платформа разрешава на потребителите да купуват, продават и да се любуват на висококачествено цифрово изкуство. С впечатляващо качество на картината и предлагайки избор от няколко широкоразмерни екрани, безкомпромисните тв приемници от LG са съвършения медиатор за екран на някоя от NFT сбирките.

Удобно две-в-едно решение за обрисуване и търговия с NFT вкъщи, платформата включва LG Art Lab Drops функционалността, която профилира актьори и демонстрира нови произведения, които потребителите могат да чакат скоро в нея. Междувременно, противоположното преброяване на Live Drops функционалността им подсигурява, че в никакъв случай няма да изтърван „ одеве пуснат “ NFT.

Новата платформа на LG, основана на мрежата Hedera, най-използваната, устойчива, обществена мрежа от корпоративен клас за децентрализирана стопанска система, прави пазаруването и продаването допустимо най-лесно, инкорпорирайки екранни QR кодове, които разрешават на потребителите бързо да завършат транзакцията си посредством Wallypto – портфейлът за крипто валути на компанията за смарт телефони. Веднъж закупен, NFT може да бъде търгуван в LG Art Lab Marketplace, където потребителите елементарно могат да наблюдават историята на транзакциите, а в секцията My Collection могат да се любуват на всички произведения, които имат. Когато са изобразени на кинематографските екрани с отношение 16:9 на LG тв приемниците, NFT творбите изцяло оживяват – изключително на OLED моделите на компанията, които употребяват самоосветяваши се пиксели, с цел да дадат безконечен контрастност, компактно черно и изключителна акуратност на цветовете.

Истинско искушение за феновете на актуалното изкуство, LG Art Lab посреща първите цифрови произведения на добре познатия ваятел Бари Х Бол. Известен с преосмисляне на класическите и модерните скултори, употребявайки последните технологии за 3D сканиране и принтиране, както и обичайните техники, Бари Х Бол прави изключителния си дебют в света на NFT изкуството с неповторимите произведения от серия ‘Метал’. Първите от тези NFT шедьоври, които съвършено обгръщат всички текстури, елементи и материали – в това число скъпоценни метали и камъни – употребявани в забележителните статуи на актьора, ще бъдат налични през функционалността LG Art Lab Drops на платформата от тази седмица, а серия “Камък ” и произведения от други актьори ще бъдат добавяни на месечна база.

Със своето безупречно качество на картината и стилна, минималистична хармония, тв приемниците от последващо потомство на LG се включват в няколко събития от висок клас в международния календар, в това число скорошното Frieze Seoul.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР