Лейди лайк стил дойде при нас от далечните 40-те години

...
Лейди лайк стил дойде при нас от далечните 40-те години
Коментари Харесай

Лейди лайк стил за жени на 40 години 2019: 15 елегантни визии

Лейди лайк жанр пристигна при нас от далечните 40-те години след войната. Неговият предшественик с право може да се смята за дизайнер Кристиан Диор, който вкарва в модата ню-лук жанр. В този жанр главният акцент беше върху женствеността и елегантността на женската фигура. Създадените в този дух рокли станаха основа за бъдещия лейди лайк жанр.

Какви облекла да изберем за основаването на лейди лайк визия за дами над 40 години  

Дрехите в този жанр наподобяват хармонично на жена от безусловно всякаква възраст и желания. Така че, в случай че сте минали прага на четиридесетте години, и, с цел да изглеждате стилно и постоянно женствено, ще ви оказват помощ облеклата в жанр лейди лайк.

Ще отбележим, че тоалетите в този дух са изключително изискани. Няма неонови цветове, камъчета, кристали и други блестящи елементи. За ушиването на облекла лейди лук се употребяват единствено висококачествени материали, които са минималистични. Основните облекла от този жанр са полите и роклите. Джинсите и панталоните би трябвало да се махнат.

1.1

1.2

1.3

1.4

1.5

Най-известният признак в този дух е sheath роклята, която е незаместим инструмент за основаване на грациозен и моден външен тип. Жените над 40 години изключително ще харесат тази алтернатива, тъй като тази рокля не е предопределена единствено за всекидневието, само че даже и за работа и други специфични мотиви. Ще отбележим, че в лейди лайк жанр са позволени единствено поли миди размер, които наподобяват, въпреки и сдържано, само че в действителност елегантно.

Ако желаете да създадете визия с пола, би трябвало да обърнете внимание на стилните блузи и ризи с не прекомерно дълги ръкави. Те са идеални за горнище. Но никога не използвайте тук надълбоко деколте и провокативни елементи. Жените над 40 години би трябвало да се придържат към оптималната въздържаност.

Ако не знаете какви обувки да изберете за вашата визия в лейди лайк жанр, изберете с ток, няма да сбъркате. Стилните обувки или сандали с ниски токове ще добавят визията ви и ще я създадат още по-женствена.

Но във връзка с цветовата палитра за вашия отбор, ние ви съветваме да се откажете от прекомерно лъскавите нюанси, идеално ще се гледат пастелните и монохромни сдържани цветове.

Стилните аксесоари ще добавят ващата визия. Това може да бъдат елегантни ръкавици, шапки или чанти, които сполучливо ще добавят както всекидневната ви визия, по този начин и формалната или бизнес визията.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР