Левски записа трети пореден мач без победа в efbet Лига

...
Левски записа трети пореден мач без победа в efbet Лига
Коментари Харесай

С вратар и с един точен удар Локо Пловдив спря Левски

Левски записа трети следващ мач без победа в efbet Лига – 1:1 против Локомотив Пловдив. Гостите измъкнаха точка от „ Герена “ с един прецизен удар и с превъзходен вратар. Динко Хоркаш избави всичко, което можеше.

Левски стартира по-активно и в 18-ата минута Ивелин Попов се възползва от неточност в отбраната за 1:0. После сините изпуснаха куп положения да удвоят. В това отношение се отличиха Роналдо и Уелтон.

И откакто не затвори мача, отборът на Станимир Стоилов беше осъден. В 75-ата минута Джовани стреля от границата на наказателното поле и възвърне равенството – 1:1. Това беше първият и единствен прецизен удар за пловдивчани в мача. Както и първи гол, който сините позволиха на стадион „ Георги Аспарухов “.

Равенството оставя Левски на пета позиция с 26 точки. Локомотив е четвърти с три точки повече.

В различен мач през днешния ден ЦСКА 1948 и Славия направиха 1:1. И двата гола вкара Ивайло Чочев. Той откри още в четвъртата минута, откакто засече центриране на Ангел Бастунов. Това е попадение №13 за него в шампионата. В 52-ата минута Чочев си означи автогол, засичайки центриране на Тони Тасев от ъглов удар.

ЦСКА 1948 събра 31 точки и се изравниха на върха в класирането с. Славия пък към този момент има 25 точки и е на шеста позиция.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР