Левски води преговори за трансфер на нигерийския национал Сънди Адетунджи.

...
Левски води преговори за трансфер на нигерийския национал Сънди Адетунджи.
Коментари Харесай

Левски привлича национал на Нигерия?

Левски води договаряния за трансфер на нигерийския национал Сънди Адетунджи. 25-годишният нападател сега чака решение на ФИФА по проблема си с Шкупи. През лятото Адетунджи своеволно напусна македонския отбор, който пък си потърси правата пред международната футболна централа. Заради това нигериецът не игра за клуба от Скопие срещу „ сините “ във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Смята се, че дейностите на Сънди Адетунджи са били подбудени от интереса към него от страна на Динамо Киев, който обаче не желал да заплаща трансферна сума. Желание да притегли нападателя сега има и от страна на косовския първенец Балкани.

Нигериецът има 33 гола и 11 асистенции за Шкупи в 62 мача във всички шампионати. Играл е най-вече в родината си за редица тима, само че през 2019 година има къс престой в чешкия Прибрам. На 4 юли 2021 година дебютира за националния тим на Нигерия при тежката загуба с 0:4 от Мексико в контролна среща. За момента това е единственият мач на Сънди Адетунджи за „ супер орлите “.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР