Левски София играе с ЦСКА в мач от 18-и кръг

...
Левски София играе с ЦСКА в мач от 18-и кръг
Коментари Харесай

Левски - ЦСКА 0:0! Следете мача ТУК!!!

Левски София играе с ЦСКА в мач от 18-и кръг на efbet Супер Волей. Двубоят стартира от 18:00 часа в зала „ Левски София “.

Двубоят е ефирен и ще излъчва директно по b1b.box.
 Време е за дерби! Време е за Вечното дерби Време е за дерби! Време е за Вечното дерби
Двубоят е извънредно значим за разпределението на местата в челната тройка на шампионата, в която непрестанно настъпват промени, предвид на равностойността на тимовете. Остават четири кръга да края на постоянния сезон, като всяка точка е значима за окончателната класификация преди плейофите.

“Червените ” оглавяват класирането с 14 победи, 3 загуби и 40 точки. Успех в дербито ще утвърди позициите им на върха. Евентуална с загуба от безконечния противник ще ги смъкна от тази позиция, поради визитата на Нефтохимик на Славия в четвъртък.

Волейболистите на „ сините “ са пети в таблицата с 12 победи, пет загуби и 36 точки. Успех през днешния ден ще ги изкачи нагоре и те ще влязат още веднъж в тройката на елита.

През първия полусезон Левски победи като посетител ЦСКА с 3:0 в зала „ Васил Симов “. По взаимна договорка  на двата клуба, безконечното дерби се организира без агитка на гостуващия отбор.

ЛЕВСКИ СОФИЯ - ЦСКА 0:0 (0:0)

ГЛЕДАЙТЕ дербито ЛЕВСКИ СОФИЯ - ЦСКА - в b1b.box ТУК!

Снимки:nvl.bg/ startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР