Левски ще привлече играчи от Саутхамптън под наем, ако сделката

...
Левски ще привлече играчи от Саутхамптън под наем, ако сделката
Коментари Харесай

На Герена чакат играчи от Англия

Левски ще притегли играчи от Саутхамптън чартърен, в случай че договорката за собствеността на клуба бъде финализирана и мажоритарният пакет акции премине от ръцете на Наско Сираков в тези на компания, следена от сръбския магнат Драган Шолак. Както е известно, компанията на предприемача " Спорт Рипъблик " демонстрира сериозен интерес към закупуването на " сините ", а диалозите са на финалната права. Фирмата е притежател и на клуба от Премиър лийг. Наред с това задграничният вложител има и турския Гьозтепе, а също така е хвърлил око и на тимове в други страни.

При договорка на " Герена " е резонно да чакат преотстъпени футболисти от втория отбор на Саутхамптън. До момента " сините " пасуват на трансферния пазар. Точно преди година те бяха много дейни и бяха завършили няколко покупко-продажби - взимането на централния бранител Ноа Сонко Сундберг и левия бек Цунами. Сега обаче напълно не е по този начин. на няколко пъти треньорът Станимир Стоилов натърти, че " Всичко в клуба е на пауза ". Причината за това е неяснотата дали на " Герена " ще се появи сериозна задгранична компания. Наред с това треньорът предизвести почитателите да не чакат гръмка селекция.
 Нов акционер в Левски още преди края на годината Нов акционер в Левски още преди края на годината
Надеждите му са, че тимът ще бъде заздравен с двама играчи, като към този момент се гледат свободни сътрудници. Приоритет ще бъде привличането на централен нападател, тъй като не е ясно по кое време напролет ще може да се разчита на възстановяващия се след интервенция на коляното Билал Бари. " Сините " се оглеждат и за централен бранител, тъй като се чака някой всред Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба да бъде продаден. Интерес към тях от задгранични клубове не липсва.

" Тема спорт "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР