Левски ще осъществи милионен трансфер до дни, твърди Мач Телеграф,

...
Левски ще осъществи милионен трансфер до дни, твърди Мач Телеграф,
Коментари Харесай

Безпаричие ли? Левски ще осъществи милионен трансфер!

Левски ще реализира милионен трансфер до дни, твърди " Мач Телеграф ", базирайки се на сигурен източник от " Герена ".

" Сините " са в напреднали договаряния за продажбата на гамбийския национал Ноа Сонко Сундберг във Франция.

Местен първокласен тим желае бранителя и е подготвен да заплати за него сума от над 1 млн. евро. Офертата е действителна, а от Левски съвсем несъмнено ще я одобряват. Самият футболист също е твърдо " за " договорката, стига двата клуба да реализират сделка между тях.

От " Герена " разкриват, че към момента умуват за предлагането към 26-годишния Сонко Сундберг поради друга оферта или по-скоро предложения. Няколко клуба от разнообразни краища на Европа демонстрират стабилен интерес към колегата на Сонко в центъра на " синята " отбрана - Хосе Кордоба.

Вниманието към пнамеца е по-голямо и офертите към него са по-солидни. В Левски обаче избират да задържат панамеца най-малко до лятото, когато да го продадат за още повече пари.

Защитникът е на 21 години и има поле да се развива още повече. Отделно панамецът има едно голямо преимущество, което се котира високо на пазара - той играе с ляв крайник и това го прави съвършен за ляв централен бранител, а такива няма доста. Освен това може да играе и като краен защитник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР