Левски се добра до 1:1 срещу шампиона в Лига Европа

...
Левски се добра до 1:1 срещу шампиона в Лига Европа
Коментари Харесай

Левски измъкна 1:1 от Айнтрахт с гол в 95-ата минута

Левски се добра до 1:1 против първенеца в Лига Европа през 2022 година. Сините стигнаха до ремито с гол в 95-ата минута на резервата Асими Фадига. Той се разписа със застрашителен шут от 25 метра. Реваншът е след седмица в Германия.

Началото на дуела се забави с пет минути поради проблеми с информационната система на съдиите. В шестата минута Айнтрахт поведе. Асен Митков загуби топката пред наказателното поле, последва рисков удар на Аурелио Бута, само че Пламен Андреев мазета. Марио Гьотце обаче върна обратно към Рандал Коло Муани, който направи 0:1. Голът беше тестван от ВАР поради подозрения за нарушаване против Митков, както и за възможна засада. Такива обаче нямаше.

В 39-ата минута Левски изпусна златен късмет да изравни. Уелтон се измъкна, подаде паралелно на вратата за Роналдо, само че той от два метра на празна врата пусна леко топката към Кевин Трап.

Веднага след почивката гостите имаха късмет да осъществят втори гол. Омар Мармуш изведе Йенс Петер Хауге, само че норвежецът си поведе дълго топката и Пламен Андреев улови.

Сините натискаха и имаха два половинчати шанса за гол. А в петата минута на добавеното време влезлият от пейката Асими Фадига с хубав гол след удар от далечна отдалеченост в горния ъгъл на вратата на Айнтрахт фиксира 1:1.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР