Левски разкри чрез специално видео какви подобрения са направени по

...
Левски разкри чрез специално видео какви подобрения са направени по
Коментари Харесай

Левски показа подобренията на Герена

Левски разкри посредством особено видео какви усъвършенствания са направени по възстановяване и модернизиране на инфраструктурата към и на " Герена ".

Ето какво пишат от клуба:

Като част от своята дълготрайна политика за изцяло възстановяване и модернизиране на инфраструктурата към и на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ", клубът осъществя огромен ремонт на терен 2 на " Герена ".

Игрището е главното поле за провеждането на тренировките на първия тим, както и терен за дуелите на юношеските обединения на " синята " академия от елитните групи.

По време на ремонтните действия бе напълно сменено тревното покритие, тъй че да дава отговор на всички модерни условия, а в това време бе усъвършенствана и инфраструктурата на оборудването. Игрището, с размери 105х68 метра, е и с построени нови дренажна и поливна системи.
 Левски заплаща 1 млн. за Стайн Спирингс
Левски подготвен да заплати 1 млн. за холандския плеймейкър

Очаква се прехвърлянето да бъде финализиран до Нова година

Освен това бяха построени два чисто нови терена с изкуствена трева от френската компания " Tarkett ". " Игрище Футбол 5 " с размери 40х20 метра и " Игрище Футбол 9 " с размери 75х50 метра.

Редом с това клубът продължава да усъвършенства изискванията за работа и тренировки в детско-юношеската школа. В момента текат довършителни действия по огромен ремонт на съблекалните за потребностите на децата от ДЮШ, като ще бъдат построени 8 напълно нови пространства. През идната 2020 година са планувани още редица усъвършенствания по инфраструктурата, които да дават най-хубавите условия за подготовка на гениите от " синята " академия.
 Левски договаря за холандеца Стайн Спирингс
Левски пред нов трансферен удар, взима халф от елита на Холандия

Селекцията на " Герена " продължава

В таймлапс видеото може да се запознаете с фрагменти, събрали в няколко минути огромните ремонтни действия.

" Синята " Академия те чака! Бъди част от Левски!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР