Левски представи новия си старши треньор Делио Роси. Италианецът позира

...
Левски представи новия си старши треньор Делио Роси. Италианецът позира
Коментари Харесай

Делио Роси бе представен на Герена, обясни защо е избрал “сините” и какво го е помолил Спас Русев

Левски показа новия си старши треньор Делио Роси. Италианецът театралничи със синьо шалче пред представителите на медиите за първи път преди изведе тима за първа подготовка. Специалистът съобщи, че главната причина да пристигна на “Герена” е, че притежателят Спас Русев му е посочил, че желае да бъде част от Левски непременно. Роси сподели още, че не е магиосник и не може да реализира чудеса за малко време, само че се надява с доста работа да реализира положителни резултати в България.

“Имах и други предложения, само че президентът на Левски ми сподели, че ме желае непременно. Това ме накара да избера Левски. Няма да давам обещания. Собственикът ме помоли да изградя един нов жанр на игра и организация и по този начин да вървим напред. Аз не съм магиосник и би трябвало с работа да реализираме резултати. Надявам се да имам задоволително време за работа, тъй като не можем да тичаме без да сме се научили да вървим. Ще се опитам да направя Левски един тим на високо равнище. Искам постоянно да диря успеха. Най-важното е почитателите да виждат един жанр, който е различим. Така ще дойдат и победите”, сподели Роси.

“Искам да ви се извиня, че не приказвам български, тъй като допреди седмица не знаех, че ще бъда треньор на подобен огромен тим във вашата страна. Искам да бъда оценен от това, което върша а не това което приказвам. В последните 19 години съм работил напълно в Италия. Аз съм човек, който желае да се потвърждава и обичам провокациите и по този начин пристигна момента да поема ново като предлагането на Левски. Не съм слушал никого за съвет. Аз съм виновен за всички ситуации”, съобщи още експертът.

Роси съобщи, че към този момент е изгледал няколко мача на тима и счита, че следва много работа, с цел да се усъвършенства равнището. Треньорът има намерение първо да се запознае добре с наличните футболисти и по-късно, в случай че сметне, че има потребност от нови футболисти да се обърне към управлението за попълнения.

“Изгледах няколко мача на Левски - има да се работи много. За момента ще се срещна с футболистите, които имаме и то в къси периоди. След това ще кажа характерностите на играчите, които са нужни. Преди да се търси, би трябвало да забележим какво имаме у дома. Понякога от бързане стават неточности. Един тим би трябвало да е добър в двете етапи на игра. Отбор, който печели не играе единствено в офанзива. Един човек би трябвало да бъде оценен за всички неща, които да е направил в живота си. Искам почитание и давам уважение”, приключи Роси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР