Левски победи Пирин (Благоевград) с 3:0 в мач от 25-ия

...
Левски победи Пирин (Благоевград) с 3:0 в мач от 25-ия
Коментари Харесай

Левски победи Пирин с 3:0, спря серия на орлетата

Левски победи Пирин (Благоевград) с 3:0 в мач от 25-ия кръг наefbet Лига. "Сините " откриха резултата с гол на Уелтън в 4-ата минута. Той насочи удар от далечно разстояние, а топката се отклони и от напречната греда, с цел да матира Георгиев.

В края на полувремето Илиян Стефанов удвои преднината на отбора. Левски удари и трети път, а голмайстор още веднъж беше Уелтън, който стреля по диагонал, топката се отклони от защитник на Пирин и влезе в мрежата на Георгиев.

След този триумф момчетата на Станимир Стоилов към този момент имат 39 точки и са пети, а Пирин е на 11-ото с 27, съобщи Блиц спорт.

Пирин отвърна незабавно, само че удар на Карачанаков не откри задачата. В 12-ата минута Илиян Стефанов се оказа на голова позиция, само че ударът му от точката на дузпата мина много настрана от вратата. В 18-ата минута Спас Георгиев стреля рисково, само че право в ръцете на Михайлов, а също така имаше и вдигнат байрак за засада на нападателя на Пирин.

Пет минути по-късно Карачанаков опитва мерника си от директен свободен удар, само че топката се отклони в стената и стана доста лесна за вратаря на Левски. Илиян Стефанов насочи рисков удар към вратата на Янко Георгиев в 32-ата минута, само че вратарят на Пирин се оправи със обстановката. В последните пет минути на първата част Миланов и Бари пропуснаха да удвоят резултата, само че това стори Илиян Стефанов с прелестен удар в 45-ата минута.

През втората част още веднъж Левски стартира по-активно и в 48-ата минута Бари нанесе диагонален удар, само че Георгиев избави. В 60-ата минута Антон Карачанаков извърши директен свободен удар наоколо до наказателното поле на "сините ", само че топката не откри задачата. Красимир Станоев опита да затрудни защитата на Левски с удар в 66-ата минута, само че той беше безпределно неакуратен. Феновете на Пирин възпламениха факли в зелен цвят, а в един миг и органите на реда трябваше да влязат на трибуните, с цел да усмирят част от последователите на "орлетата ".

Станислав Манолев насочи прецизен удар към вратата на Михайлов в 71-ата минута, само че той не заплаши стража на гостите. Левски осъществя трети гол в 74-ата минута, който беше осъществен от Уелтън. След това мачът беше спрян, защото почитател на домакините се нуждаеше от лекарска помощ итрябваше колата за спешна помощ да влезе на терена. В добавеното време на срещата Радослав Цонев не съумя да засече прострелно подаване, с цел да запише името си измежду голмайсторите. В последна сметка резултатът остана неизменен и Левски взе класическа победа.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР