Левски победи Куманово с 85:78 в първи мач от Балканската

...
Левски победи Куманово с 85:78 в първи мач от Балканската
Коментари Харесай

Тити Папазов: Следващият, който ми отговори, си заминава

Левски победи Куманово с 85:78 в първи мач от Балканската лига. Домакините бяха в много стеснен състав поради контузени, само че все пак реализираха триумфа.

„ Аз съм доста удовлетворен. Печелим мача с 37 минути на Иван Алипиев, който даже с нахалната си офанзива две секунди преди края потвърди, че ще стане състезател. Много добър мач на Веско Веселинов. Смятам, че заслужавахме повече успеха. Най-голямата разлика в хода на мача е била 8 точки, а ние побеждаваме със 7. Загубили сме единствено втората част с една точка, когато имахме проблеми с играта в отбрана “, сподели Тити Папазов след края на мача.

„ Второто полувреме сме получили 34 точки, с 10 по-малко от първото. Смятам, че бяхме по-свежи от противника, въпреки и без Крис Минков, Деян Карамфилов и единствено с 6 минути на Евгени Хаджирусев, който ми отговори на забележка. Имаше неповторимия късмет да е първият тази година, който е дал отговор и ще бъде единствено санкциониран. Предупредил съм ги – идващият, който ми отговори, си взима багажа и си заминава”, приключи президентът и треньор на „ сините “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР