Левски отпадна от Хайдук Сплит във втория квалификационен кръг на

...
Левски отпадна от Хайдук Сплит във втория квалификационен кръг на
Коментари Харесай

Митов разкри причините за загубата

Левски отпадна от Хайдук Сплит във втория квалификационен кръг на Лига Европа. „ Сините” изгубиха реванша с 1:2, записаха проваляне и в първата среща с 0:1.

„ Вкарахме гол, не съумяхме да задържим преднината и да отбележим втори. Казах на момчетата, че това ще бъде дълъг мач, би трябвало да ги надиграем, да ги излъжем. Но като цяло не стояхме добре. За страдание се получи този резултат. Продължаваме напред, концентрираме се в първенството”, стартира изявлението си Николай Митов след мача.

Той разяснява и положението на отбора с оглед дребното време за подготовка и контузените: „ Не желая да се извинявам, само че трима футболисти са от 14 дни при нас. Други са с травми, Вутов го няма. Това е ситуацията. Такава е обстановката и трябваше да се оправим. Не съумяхме да отстраним Хайдук, само че гледаме напред.”

„ Ако беше публиката при 1:0, мачът щеше да е напълно различен. Неприятно е да играеш като на спектакъл, даже по-лошо от тренировка”, добави още Митов.

„ Има какво да работим, знам къде са ни грешките... Неприятно е за всеки един треньор да не започнеш с повърхностен състав и по време на подготовка да привличаш нови играчи. Всичко желае време”, приключи треньорът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР