Левски излезе с официална позиция относно появилата се информация, че

...
Левски излезе с официална позиция относно появилата се информация, че
Коментари Харесай

Левски с официална позиция относно провинилия се футболист

Левски излезе с публична позиция по отношение на появилата се информация, че футболист на тима е бил заловен да нарушава наложителната си карантина от 14 дни, която му е била наложена от Министерството на здравеопазването.

Ето какво е изказването на " сините ", публиканов в формалния им уебсайт:

" Левскари,
Във връзка с случая с наш футболист този уикенд, обвързван с неспазване на противоепидемичните и карантинните ограничения в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура, управлението на „ ПФК Левски “ декларира, че въпросният футболист ще понесе своята глоба за уронване престижа на клуба в сходство с вътрешно клубния устав.

Смятаме, че за безотговорното си държание футболистът би трябвало да понесе своята отговорност, планувана и от законодателството в Република България ".

Преди дни някогашният началник на Милко Георгиев сигнализира, че е видял инфектираният да пуши наргиле в столично заведение. Сигналът на Георгиев е стигнал до органите на реда, които са почнали да вършат инспекция на играчите на Левски, сложени под карантина. Един от тях бил заловен в издънка, която с изключение на 5000 лв. ще му коства и присъда от 3 години условно. При нова неточност наказателната сума скача на 10 000 лв.. efbet Лига 14 кръг, събота 28 ноември  Берое 18:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР