Левски има млад отбор с бразилски звезди и вратар, който

...
Левски има млад отбор с бразилски звезди и вратар, който
Коментари Харесай

Израелци за Левски: Вратарят им е феномен, а бразилците - голяма класа!

" Левски има млад тим с бразилски звезди и вратар, който може да стигне до най-високото равнище в Европа ", разясниха от израелското издание sports.walla.co.il. Медията обърна внимание на " сините ", защото възпитаниците на Николай Костов ще се изправят против локалния Апоел Беер Шева в третия прелиминарен кръг на Лига на конференциите.
 В Левски треперят за ново тежко наказване от УЕФА
В Левски треперят за ново тежко наказване от УЕФА

Бомбичките в бранш " Б " сигурно са били разказани от дежурния пратеник

Беше регистрирано още, че Левски и ЦСКА не престават да най-титулуваните тимове в България. Освен това " сините " към този момент един път да се справяли със противник от Израел в Европа - Апоел Рамат Ган. Тогава в редиците на тима бяха двама играчи, които по-късно се подвизаваха в Израел - Елин Топузаков и Димитър Телкийски. " Владимир Андонов също игра за Левски преди да завърши кариерата си в Бней Йехуда ", регистрираха в светите земи.

Иначе от сегашните играчи там е прочут Келиан ван дер Каап, който е играл в Макаби Нетаня преди да пристигна на " Герена ".

Вратарят Пламен Андреев е избран като феномен, чийто изяви се наблюдават от тимове от Англия, Германия и Франция. " Той е ярко леке в тъмнината, в която е потопен българския футбол ", пишат от медията.

За най-опасни са избрани Рикардиньо, Роналдо, Уелтън и Джавад Ел Джемили, както и Хосе Кордоба, който е най-скъп в Левски, съгласно израелската медия.
 Ники Костов залага на подправена деветка за гостуването на Локо (Пд)
Ники Костов залага на подправена деветка за гостуването на Локо (Пд)

Рикардиньо може да бъде съхранен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР