Левски има интерес към испанския халф Антонио Котан, твърди pucelafichajes.com.

...
Левски има интерес към испанския халф Антонио Котан, твърди pucelafichajes.com.
Коментари Харесай

Левски си хареса млад халф на Валядолид

 Дисципа одруса Левски и Черно море
Левски има интерес към испанския халф Антонио Котан, твърди " pucelafichajes.com ". Футболистът е част от елитния Валядолид, само че не попада в проектите на треньора Серхио Гонзалес и ще напусне през зимата.

Възможно е отборът от Ла Лига, чийто притежател е бразилската легенда Роналдо, да пусне 23-годишния състезател без трансферна сума.

Желанието на Котан е да продължи кариерата си в Испания, само че към този момент е получил две предложения. Едната е от Левски, а другата от водача в румънското състезание ЧФР Клуж, пишат медиите в Испания, представени от " Тема спорт ".

Антонио Хесус Котан Перес, както е цялото име на футболиста, е роден на 19 септември 1995 година, висок е 175 см и тежи 69 кг. Играе с десния крайник.

Той е младеж на Севиля. Преминава през всички юношески национални гарнитури на Испания. За андалуския клуб записва 3 мача, а за дубъла 152 срещи с 5 гола.

През лятото на 2017 година е продаден на Валядолид. Котан съумява да помогне на отбора да стигне до промоция в Ла Лига през предишния сезон, само че през тази акция не е играл в елита.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР