Левски и Лудогорец ще сложат край на 21-вия кръг в

...
Левски и Лудогорец ще сложат край на 21-вия кръг в
Коментари Харесай

"Левски" и "Лудогорец" се впускат в мач с голям заряд

Левски " и " Лудогорец " ще сложат завършек на 21-вия кръг в с един от най-чаканите мачове от началото на пролетния полусезон. Двата отбора се изправят един против различен през днешния ден от 17.45 часа на стадион " Георги Аспарухов " в София.

И двата тима са сложени напрегнат, като нямат друга алтернатива с изключение на успеха.

През есента в Разград.

" Левски " е без триумф в 10 следващи мача, като преди 10 дни изравни най-лошата серия в историята си, датираща от 1963 година Ако не завоюва през днешния ден воденият от Станимир Стоилов отбор ще се запише, само че в отрицателен отенък.

В същото време " Лудогорец " е подложен под не по-малко напрежение. Шампионите нямат право на неточност, защото ще изостанат в допълнение от водача. Преди мача разликата сред двата отбора е четири точка в интерес на алените.

" Сега е комфортен миг след лесните оправдания за неприятния терен и неприятното начало да покажем на какво сме способни ", сподели преди дуела.

 Път без излаз: по какъв начин Път без излаз: по какъв начин " Левски " изпадна в най-голямата рецесия в историята си

В предходните мачове той имаше искания към терените, само че в този момент " Левски " би трябвало да отговори с игра.

" Ще имаме добър терен, не добър, а отличен съперник. И ще би трябвало да покажем на какво сме способни. Очаквам " Лудогорец " да е в по-добър темп след мачовете с " Андерлехт ", където се показа на чудесно равнище. Досега намирах оправдания за моите играчи в терена, а в този момент ще играем на добър подобен ".

Треньорът на " Лудогорец " Анте Шимунджа също е подложен напрегнат след отпадането от Лигата на конференциите. Още преди този мач, а и поради играта в последните седмици, се появиха информации, че наставникът може да бъде заменен.

Двубоят на " Георги Аспарухов " идва и в миг на следващ проблем при сините, които започнаха нова акция по набиране на средства поради. Собственикът, а през вчерашния ден стана ясно, че от петък до понеделник почитателите на " Левски " са събрали малко над 105 хиляди лв..
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР