Левски и Лудогорец се изправят един срещу друг в най-интересни

...
Левски и Лудогорец се изправят един срещу друг в най-интересни
Коментари Харесай

Обезкървеният "Левски" приема "Лудогорец" с шанс да завърже троен възел за титлата

Левски " и " Лудогорец " се изправят един против различен в най-интересни мач от 29-ия кръг в Първа лига. Сините имат късмет да завържат троен възел за купата, откакто ден по-рано ЦСКА победи " Берое " и се изравни по точки с " Лудогорец ".

В момента сините изостават с шест точки от " Лудогорец " и алените.

Задачата на " Левски " обаче е доста сложна, откакто отборът ще бъде без титулярната си отбрана. Луи Нганиони, Нуно Рейш и Живко Миланов са осъдени. Сините се отхвърлиха от услугите на Давид Яблонски и Милош Цветкович, чиито контракти изтичат. Същата е обстановката и с Жерсон Кабрал.

" Играем мач за мач и най-после ще броим точките. В такава обстановка сме, че няма по какъв начин да се откажем от челните позиции. Точките са доста нужни и тъкмо в този интервал се стремим към тях, само че желая бавно и да построяваме стила, който дава отговор на " Левски ". Вървим в вярна посока, само че постепенно ", сподели треньорът на " Левски " Георги Дерменджиев.

Сините няма да имат разполагаем и домакинското си преимущество, откакто срещата ще се играе на " Васил Левски ", вместо на " Герена ". Това се постанова поради незабавна подмняна на терена на " Георги Аспарухов ".

За сметка на това " Лудогорец " отива в София със самочувствие, изразено и от треньора Стойчо Стоев. Той даде обещание отборът му да играе за победа, с цел да не зависи от други в борбата за купата.

Шампионите нямат проблеми с контузени или осъдени играчи. Лошата вест за Стоев и отборът му е, че " Лудогорец " не е вкарвал гол в три следващи мача. За последно тимът вкара на 16 март.

Последният мач сред " Лудогорец " и " Левски " беше на 10 март, когато първенците завоюваха в Разград с 2:0.

Двубоят е довечера от 19 часа на националния стадион " Васил Левски ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР