Левски е сред трите най-добри отбора в България и има

...
Левски е сред трите най-добри отбора в България и има
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Като потенциал и качества "Левски" е в тройката

Левски " е измежду трите най-хубави тима в България и има качества да го реализира. Това разгласи един от водачите на тима Ивелин Попов след третата контрола на тима през лятната пауза.

Сините победиха " Марица " (Пловдив) с 3:1 в Правец.

" Марица " откри в 42-ата минута, след което последваха голове на сините от Асен Чандъров (43), Илиян Стефанов (47) и Роналдо (79).

" Полезна контрола, малко по-висока активност, в сравнение с тренировки. Хубавото е, че головете, които отбелязахме ги упражняваме всеки ден и мисля, че се получиха нещата. Работата на футболисти и треньори се съди по резултатите. Надявам се да имаме положителни резултати, тъй като вършим в действителност хубава работа ", сподели Попов пред кореспонденти, като разгласи, че отборът привиква с новия треньор Николай Костов.



" Аз още предходната година споделих, че тимът в действителност огромен капацитет. От управлението зависи дали ще се притеглят нови футболисти или не, само че като капацитет и качества сме в тройката. Всеки желае да има 20 равностойни футболисти, само че такава е обстановката в клуба. Дай Боже някой да направи трансфер в Европа и в клуба да влязат свежи пари, част от които да се реинвестират в различен футболист, само че това е политика на клуба ", добави Попов.

Той изрази вяра Георги Миланов да се върне в тима, откакто сега е свободен сътрудник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР