Левски 0 : 0 Етър В. Търново 50′ Първи жълт

...
Левски 0 : 0 Етър В. Търново 50′ Първи жълт
Коментари Харесай

Баражът за Лига Европа: Левски - Етър 0:0, принудителна смяна в лагера на сините


Левски

0: 0

Етър В. Търново
 50′
Първи жълт картон в дуела. Получава го младият хлаф на " сините " - Илия Юруков.
47′
Рокада и в селекцията на Етър. Милчо Ангелов очевидно е разочаровал Красимир Балъков и той го заменя с ветерана Иван Стоянов.
46′
На полувремето в лагера на Левски трябваше да се оправят с към този момент нормален за тях проблем. Централният защитник Деян Иванов очевидно не можеше да продължи значимия мач и по този начин на неговото място се появи Седрик Унтонджи.
 Снимка 425878
Източник:
45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!
45′
ПОЧИВКА!
44′
Центриране от ъглов удар на Даниел Младенов, който обаче по този начин завъртя топката, че тя излезе в навън...
40′  Интересни фенове на
Източник:

Интересни фенове на "Герена ". Бившите левскари Георги Петков и Дарко Тасевски следят онлайн баража за класиране в Лига Европа. Компания им прави техният сътрудник в Славия - Янис Карабельов.
37′
Иван Горанов изпита болки, откакто Пламен Гълъбов влезе безкомпромисно в краката му.
29′
" Болярите " на Краси Балъков можеше да реализират изключителна успеваемост, откакто бяха покрай гола още при първия си корнер в половината на Левски. Венци Василев беше пропуснат от футболистите в " синьо ", само че изстрелът му с глава в 29-ата минута мина над горната греда.
 Снимка 425875
Източник:
26′
Първият прецизен изстрел в мача беше регистриран в 26-ата минута. Паулиньо напредна от крилото към центъра на терена и насочи шут от границата на наказателното поле, който попадна в " прегръдката " на Христо Иванов.
24′
От своя страна гостите поглеждаха страхливо към вратата на Левски, само че когато и да се случваше това, " виолетовите " постоянно завършваха с удар. Е, различен е въпросът какъв брой тъкмо беше осъществяването на Милчо Ангелов, който в 24-ата минута се възползва от върната топка от Батрович. Всичко обаче завърши с...тъч.
16′
Селекцията на Георги Тодоров опитва да сюрпризира своя конкурент със заучено състояние от фаул в 16-ата минута. Давиде Мариани хитро върна обратно за Живко Миланов, само че опитният защитник не съумя да прокара коженото кълбо сред купа от защитаващи се играчи на Етър.
 Снимка 425880
Източник:
14′
В формалните ложи на стадион " Георги Аспарухов " е Илия Груев, който гледа срещата в компанията на Павел Колев. Дали някогашният ментор на Дусибург няма да получи позицията състезателен шеф на " синия " отбор?
9′
Николай Михайлов сложи напрегнат сътрудниците си от Левски в 9-ата минута, когато Деян Иванов върна топката към него, но неприятното му изчистване насмалко не сътвори голям подарък за нападателите на Етър.
5′
Левски стартира срещата една концепция по-агресивно, като че ли показвайки на своя конкурент решителността си да завоюва трети следващ бараж за присъединяване в Лига Европа. Първоначалният напън на " сините " обаче се изрази в подло центриране на Иван Горанов в 5-ата минута, което беше изчистено от добре позиционирания на далечната греда Пламен Гълъбов.
1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
 Снимка 425877
Източник:
Състав 13. Николай Михайлов 1. Христо Иванов 4. Иван Горанов 84. Здравко Илиев 7. Паулиньо 16. Пламен Гълъбов 8. Давиде Мариани 20. Яни Пехливанов 20. Живко Миланов - капитан 21. Венцислав Василев 22. Нуно Рейш 25. Крум Стоянов 23. Хали Тиам 11. Даниел Младенов 29. Станислав Костов 8. Румен Руменов 39. Деян Иванов 5. Георги Сърмов - капитан 77. Илия Юруков 10. Велко Батрович 99. Станислав Иванов 7. Милчо Ангелов Треньор Георги Тодоров Красимир Балъков Резерви 12. Петър Иванов 13. Анатоли Господинов 17. Еркебулан Сейдахмет 17. Аласана Мане 18. Седрик Унтонджи 15. Александър Георгиев 19. Милош Цветкович 3. Артьом Артюнин 70. Мартин Райнов 99. Дино Мартинович 79. Мартин Петков 73. Иван Стоянов 86. Валери Божинов 14. Иван Скерлев
Отборите на Левски и Етър се изправят един против различен в съдбоносен бараж, който ще излъчи последният български представител в квалификациите на Лига Европа. Поради по-предното си класиране в шампионата, вековниците ще имат и домакинското преимущество в тази толкоз забавна среща.
 Докторът на Левски за живота в клуба, тежките контузии, спортната медицина у нас и пицата и бирата след мач
Докторът на Левски за живота в клуба, тежките контузии, спортната медицина у нас и пицата и бирата след мач

Мариян Добрев даде любопитно изявление

А тя се явява и директна борба за към 500 хиляди лв.. По толкоз получават тимовете, участващи е първия прелиминарен кръг на гореспоменатата конкуренция. Точната сума, която от УЕФА отпускат на клубовете е 240 хиляди евро.
 Валери Божинов: Всичко дружно до последе мирис!
Валери Божинов: Всичко дружно до последе мирис!

Нападателят прикани за поддръжка против Етър

На пръв взор домакините са считани за безспорен любимец. И в случай че не поради някаква страховита игрова форма, то най-малко от опита, насъбран по време на такива баражни мачове. В историята на родния футбол те са тъкмо два и биват извоювани точно от " сините " - първо с дузпи над Верея, а година по-късно и 4:1 над Черно море.
 Георги Тодоров: Петър Хубчев ще постави ред в Левски, спекулациите за нови попълнения не ни оказват помощ
Тодоров: Хубчев ще постави ред в Левски, спекулациите за нови попълнения не ни оказват помощ

" Не е обикновено Левски да позволява 37 гола "

За днешната среща столичани няма да могат да разчитат на Ейолфсон, Буш, Вашчук и Белмонт. Последните трима към този момент не са част от столичния гранд. След получената отмора против Берое, в игра за левскарите се завръщат Ники Михайлов, Иван Горанов, Живко Миланов, Хали Тиам, Паулиньо и Станислав Костов. Наказанието си от една среща изтърпя и португалският защитник Нуно Рейш.
 Красимир Балъков: Левски има повече опит от нас в баражите
Балъков: Левски има повече опит от нас в баражите

" В този мач обстановката е " каквото пристигна "

Етър също ще би трябвало да се оправя без част от своите футболисти. Визитата на " Герена " пропущат Ерик Почански, Никола Колев и Иван Петков. Баражът се явява и финален мач за Красимир Балъков като треньор на " болярите ", като от на следващия ден той ще се заеме с новите си отговорности на народен селекционер. В състава " виолетовите " като титуляри стартират някогашните левскари - Георги Сърмов и Даниел Младенов.

С наряд за виновния мач е Волен Чинков, с помощници Георги Тодоров и Дениз Соколов. Четвърти съдия е Никола Попов, а работата на реферите зорко ще следи Иван Вълчев.
 Левски и Етър в спор за близо 500 хиляди лв.
Левски и Етър в спор за близо 500 хиляди лв.

Толкова получава всеки тим в първия прелиминарен кръг на Лига Европа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР