Левият защитник на Черно море - Уго Кононго, който бе

...
Левият защитник на Черно море - Уго Кононго, който бе
Коментари Харесай

Уго Кононго: Очарован съм от Черно море, Илиан Илиев ме научи на неща, за които не знаех

Левият бранител на Черно море - Уго Кононго, който бе притеглен по време на зимната пауза, се изрече извънредно ласкаво за треньора Илиан Илиев.

" Треньорът е извънреден експерт, необикновено е на какво ме научи. Основни неща, които в никакъв случай не са ми показвани във Франция. Нямам думи, с които да му благодаря, че ми даде този късмет. Футболът в България се базира на техниката и на физиката, само че няма съвсем нищо общо с френския. Много по-тактически е. Целта е топката да се движи по тревата, няма изритвания напред и балонни топки. Нивото значително е като на Лига 2 във Франция ", изясни Конго в изявление за " Аctufoot ".

" Преди бях чувал единствено за огромните тимове като Левски, ЦСКА и Лудогорец. Когато пристигнах, бях в действителност сюрпризиран от равнището на професионализма в клуба. Няма никакви забавяния на заплащането, подготвителната база е доста добра, изобщо всичко е доста професионално. Черно море е незабавно след водещите клубове в България ", добави още бранителят.

 Левски ближе рани, а Черно море му е черен
Левски ближе рани, а Черно море му е черен

В елиминации
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР