Левият краен бранител на Ливърпул Анди Робъртсън говори на пресконференцията

...
Левият краен бранител на Ливърпул Анди Робъртсън говори на пресконференцията
Коментари Харесай

Робъртсън: Трябва да накараме Реал да се чувства дискомфортно

Левият краен защитник на Ливърпул Анди Робъртсън приказва на конференцията преди четвъртфиналния реванш против Реал Мадрид.

„ Намираме се в конкуренцията. Навярно мнозина не ни дават шансове, само че ние имаме вяра. Можем да покажем доста по-добро лице от предходната седмица. Това е единственият вид да се борим в сряда”, разяснява Робъртсън.

„ Нужно е да бъдем по-добри във всичко, което можем. Трябва да сложим напрегнат един извънредно умел опит и да ги накараме да се усещат дискомфортно”, продължи той.

„ Трябва да сме близки до съвършеното. Правили сме го преди, само че не можем да се надяваме единствено на историята. Нужно е да създадем нашата атмосфера”.

Андрю Робъртсън изясни и по какъв начин неговият тим може да се усъвършенства на фона на първия ¼-финал в Испания, с цел да може Ливърпул да продължи напред в Шампионската лига.

„ Първата среща бе разочароваща за нас. Представянето ни не бе на равнището, което трябваше. Допуснахме три леки гола, които можеха да ги няма, само че въпреки всичко вкарахме попадение, което е единственият бонус за нас от довечера. Ще се опитаме да си увеличим възможностите за продължение напред посредством играта ни. Мисля, че в сряда е значимо да влезем обикновено в срещата и просто да ги затрудним. Трябва и да запазим чиста мрежа, да се пазиме добре и да оползотворяваме опциите, които ще създадем”, проучва шотландецът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР