Летищата в Европа и САЩ вече изискват пътниците да идват

...
Летищата в Европа и САЩ вече изискват пътниците да идват
Коментари Харесай

Ново 20: Искат ни на летището 3 часа преди полета. Ето защо

Летищата в Европа и Съединени американски щати към този момент изискват пасажерите да идват 3 часа по-рано, оповестиха от Международната асоциация за въздушен превоз (IATA) по време на интернационалното ревю IPW 2022 в Орландо, Флорида. Причината е в внезапното нарастване на туристите и бавното прекосяване през инспекциите и граничните служби. На Летищата в Съединени американски щати към този момент има големи опашки. Същото е ситуацията и в Лондон, Париж, Мюнхен, Франкфурт, Виена, Амстердам, Мадрид, Милано, Рим и други, обясниха от IATA, съобщи TravelNews.

Медията е открила, че в Истанбул (Турция), Маями и Орландо (САЩ) се стига до изходите на самолетите за към 2 часа.

Поради непрекъснато увеличаващия се пътникопоток и заради високата натовареност на Летище София и интернационалните летища, до които се реализират връзки от София, българският аеропорт също предлага на пасажерите:

- да плануват задоволително време и да идват на летището най-малко 3 часа преди идния им интернационален полет;

- За в допълнение улеснение и с цел да избегнат опашките, самолетните компании дават безвъзмезден online–check in, който е 24-48 часа авансово за съвсем всички свои дестинации, с помощта на който може да си спестят време и елементарно сами да издадат бордната си карта;

Летище София дава за употребилите online–check in пасажери, специални drop off гишета, където може да оставите багажа си за чекиране и в допълнение да спестите време и старания.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР