Лестър получи сериозно подсилване преди втория мач в четвъртък в

...
Лестър получи сериозно подсилване преди втория мач в четвъртък в
Коментари Харесай

Лестър си върна трима важни играчи преди реванша с Рома

Лестър получи съществено укрепване преди втория мач в четвъртък в шампионата Лигата на конференциите против Рома. Мениджърът на отбора Брендън Роджърс разгласи, че в тима се завръщат Джейми Варди, Джеймс Мадисън и Киърнан Дюсбъри-Хол, които са възобновени от травми.

Дюсбъри-Хол, с разтежение на прасеца, Мадисън - контузия в бедрото, пропуснаха заради тези аргументи провалянето от Тотнъм в неделя с 1:3 от шампионата. Докато Вардд влезе като запаса и за него това беше първи мач от месец март насам. Варди страдаше от контузия в коляното.

Лестър и Рома приключиха 1:1 в първата среща в полуфинала в Лигата на Конференцията, а на следващия ден си дават втори мач в Рим. Лестър пътува за италианската столица без Уилфред Ндиди и Райън Бертран, като и двамата играчи са с травми в коляното.

" Всички други са разполагаем и са подготвени ", изясни Брендън Роджърс. " През последните седмици връщахме непрекъснато травмирани играчи. Но въпреки всичко трябваше да оформя тима, с цел да стигнем до този миг. Радващо е, че сме на полуфинал поради непрекъснатите проблеми. Но в този момент е моментът да дадем всичко от себе си и да отидем на европейски край ".
 Фенове на Уест Хем са били нападнати във Франкфурт
Фенове на Уест Хем са били нападнати във Франкфурт

В ранните часове в сряда две коли са спрели пред бар, цялостен с последователи на " чуковете "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР