Лестър не успя да срази борещия се за оцеляването си

...
Лестър не успя да срази борещия се за оцеляването си
Коментари Харесай

Евертън измъкна в края точка срещу Лестър

Лестър не съумя да съкруши борещия се за оцеляването си във Висшата лига Евертън на "Гудисън Парк " в отсрочена среща от 18-ия кръг. Попадението за отбора на Брендън Роджърс означи Харви Барнс в 5-ата минута на срещата, до момента в който за отбора на Лампард голът бе маркиран в самия завършек на дуела от Ричарлисон. С равенството мърсисайдци се откъснаха на 4 точки от първия отбор под чертата - Бърнли, който е с 25 пункта.

В самото начало на срещата "карамелите " можеха да инкасират попадение, само че навременна интервенция на Шеймъс Колман предотврати ранно разкриване на резултата. В 5-ата минута Барнс въпреки всичко откри резултата. Тилеманс и Рикардо си раздадоха топката добре, след което Мадисън получи извеждащ пас и откри Барнс на далечната греда. Крилото стреля от близко и откри мрежата на Пикфорд

Отговорът на домакините пристигна едвам през втората част – четири минути след нейното начало Иуоби пропусна хубава опция да изравни, откакто стреля над вратата от преференциална позиция.В средата на полувремето Шмайхел избави рисков удар на Ричарлисон. В 79-ата минута Фофана засече с глава центриране от корнер, само че топката мина на сантиметри от гредата.

В добавеното време въпреки всичко Ричарлисон се реваншира за двата си съществени пропуща и донесе точката на Евертън. Деле Али центрира отдясно, а Рондон чукна към бразилеца, който от броени метри стреля в ъгъла.

В друга среща от Висшата лига:

Нюкасъл - Кристъл Палас 1:0

1:0 Мигел Алмирон 32`
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР