Леонардо ди Каприо не е никаква звезда. Няма вечер, в

...
Леонардо ди Каприо не е никаква звезда. Няма вечер, в
Коментари Харесай

Красивата дъщерята на Фатик разкри неподозирани подробности за баща си и...

Леонардо ди Каприо не е никаква звезда. Няма вечер, в която да не изляза и той да не е до мен, това сподели пред камерата на Нова телевизия дъщерята на Филип Найденов – Фатик Александра.

„ Не желая да ме свързват нито с татко ми, нито с майка ми. Който ме познава, знае каква съм. Живея в Ню Йорк и сега работа за дизайнерката Ан Боуен.

Тя сътвори нова компания. „ Аз въртя целия бранд “, похвали се щерката на Фатик. Буквално под дизайнерката аз върша всичко. От една година съм при нея. Беше много необичайно. Бях на улицата по една зелена рокля, приказвах по телефона, един човек пристигна при мен и сподели: " Искаш ли да работиш при мен. Аз работя в тази постройка, слязох да видя слънцето. И аз в действителност отидох на изявление. Но след това ми се обади тази дизайнерка и отидох при нея. Всичко беше доста необичайно и стана за 2 дни. Преди това бях на актьорски курс в Ню Йорк “, прибавя тя.

Александра се похвали, че работила в изтънчено заведение и единствената звезда, която не познава, бил Джъстин Бийбър.

„ Само него не съм виждала онлайн. Нямаше вечер, в която да не изляза и Леонардо ди Каприо да не е до мен. Той не е никаква звезда. Държи се пъклен готино и е доста земен “, сподели още дъщерята на Фатик.


" Заминах в Ню Йорк лятото на почивка и не се върнах. Просто се влюбих. Първата половин година безусловно се будих през нощта. За някакви хора мислех, за НАТФИЗ, тъй като НАТФИЗ е едно семейство. Но всичко се претърпява ", споделя още тя.

Тя признава, че сама се устоя. " Аз си заплащам всичко. В началото майка ми заплати жилището, чартърен. Но в този момент всичко заплащам сама - наема, заплащам си живота. Има моменти, в които си оскубвам косата, само че допускам при всички е по този начин ", споделя тя и добавя, че мечтае да си идва в България на всеки 2 месеца, само че за това би трябвало да е доста сполучлива, а към този момент не може да си го разреши.

" Сестра ми е по-малка, само че е по-голяма. Тя е доста сериозна. Много ми се кара. Моите родители в никакъв случай не са ме глезили. Бях последното дете с телефон. Аз бях доста добродушно дете. После като бях на 18-19 станах дива. Хубаво ми е, живее ми се и обичам да върша каквото желая. Най-големият ми гаф е, че блъснах колата, преднамерено. Скрих я след това. Майка ми почна да ми звъни и да пита къде е колата. Почнах да я неистина, че с нея отивам на логопед за НАТФИЗ. Накрая разбра къде е колата. Аз и майка ми сме най-хубави приятелки. Със сестра ми също, само че тя е малко по-затворена. Не споделя. Малко повече време ѝ би трябвало да се отпусне ", признава щерката на Фатик.


Тя си спомни и предишното си с татко си. " В моите очи е най-хубавият мъж на планетата. Разбира се, несъмнено е имал и неприятни страни. Беше доста ларж. Като се прибираше у дома свиркаше и всички знаехме, че се е прибрал. Казват, че хората преди да починат усещат и желаят да прекарат повече време със фамилията си. Имаме къщи в Батак и той заведе единствено мен и сестра ми. Без гледачки без майка ми, което беше уау. Това беше един прекрасен спомен.

Ако го видя, може би ще му се ядосам, че не е тук и ще му се скаран. Може би ще получа потрес и ще получа инфаркт. Като че ли аз май го изживях най-тежко. Хората могат да мислят каквото си желаят ", споделя още тя.

" Снощи излязох и едно момиче пристигна и попита ти ли си Александра, но Александра, ти ли си дъщерята на Фатик. Е, съществено ли?! И тя ми сподели " Ами аз го познавах ". Защо идва да ме натоварва. Ако не си част от моето семейство, нямаш право да приказваш. Преди да отпътува за Ню Йорк един човек пристигна и ми изля уиски в очите, като ми сподели: " Писна ми от такива лигли като теб. Разбира се след това го изгониха от заведението ", споделя още тя.

Хората ме разпознават, не че съм някоя известна персона. Имала съм неприятни случки и с мъже и с дами. Имах единствено една седмица човек с мен, който да ме пази не от другите хора, а от самата мен. И тъй като НАТФИЗ има два входа, аз излизах през другия, само че той ме издебваше. И беше от у дома в НАТФИЗ и от НАТФИЗ у дома. Но беше единствено за една седмица, тъй като той повече не устоя ", споделя още Александра.

Какво още сподели тя може да видите във видеото:



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР