Лена заплашва със SMS Радостин Василев, той пусна жалба до

...
Лена заплашва със SMS Радостин Василев, той пусна жалба до
Коментари Харесай

Лена заплашва със SMS Радостин Василев, той пусна жалба до главния прокурор и МВР

Лена заплашва със SMS Радостин Василев, той пусна тъжба до основния прокурор и Министерство на вътрешните работи. Заради известие от Лена Бориславова, което гласи, че ще изчезна, аз ще подам тъжба до основния прокурор на България и министъра на вътрешните работи. Това разгласи пред публицисти самостоятелния народен представител Радостин Василев, съобщи кореспондент на “Фокус " .

Припомняме, че през вчерашния ден Василев изчете от парламентарната естрада известие изпратено до него от Лена Бориславов, което гласи следното: “Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп, намираш нови дъна. Нищо, ще изчакам, ще си липсващ ".

“Не тъй като Бориславова е страшна, а тъй като цялата обстановка е притеснителна ", добави той.

“Знаете какво се случи с Алексей Петров, трагично умря юрист, с който Бориславова работеше, по отношение на това, че бе погубен Къро, а по СРС-та излиза наяве, че е бил непосредствен с Политическа партия, след заканите с министър Йоловски, тъй като е заплашван от Кирил Петков, той и децата му вървят с защита. Аз мисля, че за всичко, което разгадавам и за безобразията им по ПВУ, през енергетиката и до момента в който стигнем до защитата, аз съм обезпокоен, че са склонни да създадат по този начин, че да изчезна, тъй като видяха, че от политическата сцена не могат да ме отстранят ", сподели още Радостин Василев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР