Лекотоварното подразделение на Mercedes‑Benz - Mercedes Benz Vans, обяви, че

...
Лекотоварното подразделение на Mercedes‑Benz - Mercedes Benz Vans, обяви, че
Коментари Харесай

Лекотоварното подразделение на Mercedes‑Benz отчете 7 000 000 продажби

Лекотоварното поделение на Mercedes‑Benz - Mercedes Benz Vans, разгласи, че броят на продадените от компанията търговски транспортни средства е минал границата от 7 000 000 единици.

Юбилейният представител на Mercedes Benz Vans е eSprinter и е доставен на новия си собственик- пекарна Taube в Германия, трето потомство фамилен бизнес.

Освен електрическата версия eSprinter, в настоящата гама на Mercedes Benz Vans попадат също по този начин електрическите eVito и eCitan, както и класическите осъществявания на тези три модела.

"Продажбата на седем милиона вана за 30 години, това е голям триумф ", разясняват от Mercedes‑Benz Vans. "Юбилейният автомобил е един от нашите най-продавани артикули и то заради добра причина: нашият Sprinter показва, че си коства в сегмента на огромните ванове от 1995 година. Сега той се намира в третото си потомство и също по този начин е разполагаем с електрическо задвижване от 2019 ".

От Mercedes‑Benz споделят, че през предходната година, доставките на Sprinter и eSprinter са били на равнище от над 215 00 единици.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР