Лекарката Наталия Тибо-Кондратиева, известна като акушер-гинеколожката, участвала в раждането на

...
Лекарката Наталия Тибо-Кондратиева, известна като акушер-гинеколожката, участвала в раждането на
Коментари Харесай

„Лекарката на Путин“ е починала в Швейцария в годишнината от началото на войната

Лекарката Наталия Тибо-Кондратиева, известна като акушер-гинеколожката, взела участие в раждането на децата на Алина Кабаева, е умряла в Швейцария четири дни преди да стане ясно, че е израждала тайните деца на съветския президент Владимир Путин с гимнастичката, написа швейцарското издание 20min.

Според излязлото във вторник следствие на изданието " Проект " Наталия Тибо-Кондратиева е взела участие в раждането на няколко деца на съветския президент Владимир Путин.

Кремълският водач в никакъв случай не е признавал пред съветския народ за съществуването на деца с Кабаева, напомня изданието.

Журналистите на " Проект " я дефинираха като " лекарката на Путин ". Сега се оказва, че Тибо Кондратиева е умряла в Швейцария в деня на годишнината от началото на войната.

Според английския в. " Дейли мейл " 63-годишната жена е управлявала медицинския екип по време на раждането. Причината за гибелта не се оповестява, само че Тибо-Кондратиева е била под грижите на експерти по онкология. Според некролога тя е била кремирана на идващия ден след гибелта си. Кондратиева е асистирала при раждането на най-малко две от децата на Путин през 2015 година и 2019 година Кремълският водач в никакъв случай не е признавал пред съветския народ за съществуването на деца с Кабаева, написа изданието.

На фотография от 9 май 2019 година, направена на Червения площад, се вижда Тибо-Кондратиева с още двама швейцарски лекари, за които се твърди, че са отлетели за Русия за раждането на детето на Кабаева. Двамата са неонатологът Петра Катерина Мария Донати-Генет и здравната сестра Стела Гицелу. Всички те работят в клиниката " Света Анна " в Лугано, където се твърди, че Кабаева е родила дете през 2015 година

В следствието на " Профект " се споделя: " Как швейцарските лекари, пристигнали в Москва за няколко дни, са се озовали във ВИП трибуната, затворена за всички външни лица? Отговорът е напълно елементарен: тези швейцарки са имали значими и секрети заслуги пред съветското управление. Те са били персоналните акушерки и лекари на Кабаева, които са ѝ помагали да роди децата си. Именно Тиебо и други чиновници на клиниката " Света Анна " са помогнали на Кабаева да роди в Лугано през 2015 година "

Родената в Съюз на съветските социалистически републики Тибо от дълги години е живяла в Швейцария. През 2020 година тя разгласява в обществените мрежи пост, който допустимо се отнася до Путин: " Той е единственият и несравним татко да цялата майчица Русия!!! "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР