Лекарка от Алабама, която избяга от полицията преди катастрофата, която уби дъщеря й, сега е изправена пред обвинения, казва полицията

...
Съдия издаде заповеди в сряда за лекар от Алабама, обвинен
Коментари Харесай

Съдия издаде заповеди в сряда за лекар от Алабама, обвинен в пътна катастрофа, която уби 10-годишната й дъщеря, докато бягаше от полицията по-рано тази година.

Сара Катлийн Кумбест Мъликан, анестезиолог, е обвинена в убийство по непредпазливост и престъпление, опитващо се да се укрие във връзка с разбиването на 22 юли, каза полицията в Маунтин Брукс.

Катастрофата на едно превозно средство е станала малко преди 17:30 часа. в Маунтин Брук, луксозен крайградски квартал в Бирмингам, и отне живота на Анабел Мъликан.

В четвъртък полицията каза, че д-р Мъликан все още не е в ареста.

Баща е обвинен в убийството на сина си: Зареден пистолет, 2 братя, оставени в кола, един изстрел и баща арестуван за убийство

Бял джип с превишена скорост

В деня на фаталната катастрофа, каза полицията, полицай забелязал бял SUV да се движи с висока скорост по Old Lees Road и се опитал да спре движението, след като завил по Cherokee Road.

района е близо до голф клуб на около пет мили югоизточно от центъра на Бирмингам.

Но SUV-ът продължи да се движи с висока скорост, съобщи полицаят, и пътник изхвърли два предмета от прозореца на шофьора . Полицията не каза какви са предметите, но каза, че детективите са ги събрали като доказателство.

„В рамките на четиринадесет секунди след активирането на светлините и сирената“, съобщиха от отдела, полицаят видя как SUV напуска пътя, удря се дърво и се претърколи на покрива му, преди да се приземи в насип.

Парамедиците реагираха и трима души в SUV – идентифицирани от полицията като Мъликан, Анабел и друга дъщеря – бяха откарани в болница. Анабел по-късно почина, каза полицията.

Резултатите от разследването са представени на прокуратурата

В сряда полицията каза, че детективите са представили резултатите от разследването си на окръжната прокуратура на окръг Джеферсън и са издадени заповеди за нейният арест.

Джо Л. Робъртс, главен заместник-окръжен прокурор Джо Л. Робъртс каза на USA TODAY, че прокурорите не могат да коментират висящи дела.

Според местния регистър на пресата Мъликан е завършил от медицинското училище на Университета на Мисисипи и от програмата за пребиваване по анестезиология на Университета на Алабама и е сертифициран анестезиолог.

Натали Нейса Алунд е старши кореспондент на USA TODAY. Свържете се с нея на [email protected] и я последвайте в X, платформата, известна преди като Twitter @nataliealund.

Тази статия първоначално се появи в USA TODAY: Сара Мъликан, лекар от Алабама, обвинена в катастрофа, убила дъщеря

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР