Лекарка осъди община Пловдив за пътен инцидент в стърчаща улична

...
Лекарка осъди община Пловдив за пътен инцидент в стърчаща улична
Коментари Харесай

Пловдивчанка, спукала резервоар на Луда Яна, осъди общината

Лекарка осъди община Пловдив за пътен случай в стърчаща улична шахта в региона към ул. " Сава Муткуров ", където се правеха поправки по Водния план. На 20 април м. година дамата карала двете си деца на учебно заведение, когато при удар в оборудването резервоарът се спукал, цялото гориво изтекло и тя се изплашила да не се взриви.

Колата подскочила, синът й си блъснал главата и всички доста се изплашили. Седмици по-късно тя не можела да спи, била разсеяна и не можела да се концентрира в работата си, която е виновна - дамата е очен хирург.

Искът против градската администрация е за заплащането на вредите по колата от 843 лева и за обезщетение за психическите контузии от 4000 лева В хода на делото пред Районния съд в Пловдив от общината се пробвали да потвърдят, че улицата е била затворена поради ремонтните действия и дамата изобщо не е трябвало да влиза с колата си там, само че не съумели, осведоми " 24 часа ". Така в последна сметка ремонтът на автомобила ще би трябвало да бъде заплатен от общинския бюджет, а компенсацията за преживения стрес е избрана на 3000 лева Решението не е дефинитивно и предстои на обжалване пред Окръжния съде.

През пролетта на 2021 година в региона имаше доста произшествия поради ремонтите изключително на ул. " Луда Яна ".

Припомнете си някои от произшествията на въпросната улица:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР