Лекарите в спешна болница в руския град Томск с помощта

...
Лекарите в спешна болница в руския град Томск с помощта
Коментари Харесай

Шок! Лекари извадиха от стомаха на 3-годишно дете 31 магнитни топчета

Лекарите в незабавна болница в съветския град Томск благодарение на фиброгастроскопия отстраниха 31 магнитни топчета от стомаха и червата на тригодишно момче.

Детето е съумяло да избегне съществени пострадвания и сериозна интервенция.

Пред кореспонденти медиците споделили, че благодарение на фиброгастроскопия, употребявайки мощен магнит, отстранили топчетата от стомаха на детето. По знамение били избегнати съществени последствия, защото родителите показали задоволително зоркост и се обърнали в точния момент към лекарите.

Според пресслужбата в случай че хирурзите не са били съумели, тогава детето щяло да бъде подложено на сериозна интервенция и евентуално приемане на пострадвания на стомашно-чревния тракт.

"Ако магнитите се слепят дружно тогава те няма да се отделят. Появяват се голям брой перфорации, което приключва с перитонит. Стомахът и червата на детето изглеждали като надупчени с патрони. "

Обяснено е, че топчетата били елементи от конструктор, който се състои напълно от такива магнити. В същото време силата на привличане сред топчетата е такава, че детето не може да ги раздели с пръсти и го прави със зъби. Така се стигнало до „ магнитната закуска “ на малчугана.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР