Лекар рак в Австралия се надпреварва с времето, докато отчаяно

...
Лекар рак в Австралия се надпреварва с времето, докато отчаяно
Коментари Харесай

Лекар рак в надпревара с времето, докато се опитва да излекува собствения си терминален мозъчен тумор

Лекар рак в Австралия се надпреварва с времето, до момента в който обезверено се пробва да излекува своя терминален мозъчен израстък в здравна игра.

Ричард Сколър беше диагностициран с " най-лошия от най-лошите " мозъчен израстък със междинен % на преживяемост по-малко от година. Той сподели пред BBC, че неговият подтип глиобластом е толкоз нападателен, че се усеща като бомба със закъснител. Но вместо да изпадне в скептицизъм и да одобри ориста си, той реши да се опита да направи невъзможното и да откри лек. Глиобластомите, открити в съединителната тъкан на мозъка, са известни с настъпателност, като единствено 5% от всички пациенти живеят над пет години.

„ Не ми харесваше… просто да приема сигурна гибел, без да опитам нещо. Това е нелечим рак? Е, по дяволите! ", сподели професор Сколър. Преди 30 години, когато се срещна с професор Джорджина Лонг, меланомът в напреднал етап беше смъртна присъда и Австралия от дълго време имаше най-голям % на рак на кожата на планетата. Сега всеки, който получи диагн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР