Лека- полека истината за псевдо дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз

...
Лека- полека истината за псевдо дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз
Коментари Харесай

Истината за Миглена Каканашева е повече от брутална! Ето каква бизнесдама е всъщност:

 miglena-kakanasheva-10

Лека- бавно истината за псевдо дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз става ясно. Мургавелката от дребното градче Раковски, която се хвали, че е огромната бизнес дама, а в това време не може да сметне какъв брой е две плюс две, се оказа следващата любовница.

Това разкри силиконката Джулиана Гани, която не крие, че не я харесва още от първия ден. На два пъти към този момент тя се изпуска и разкрива нелицеприятни истини за Миглена Каканашева. Първо, Гани съобщи, че дизайнерката спи с… Ахмед Доган. После се опита да замаже ситуацията, като се направи, че имала поради сина му – Демир, който от дълго време е спряган за нейно гадже.

Снощи за повторно Джулиана удостовери думите си, само че този път не загатна имена: „ Мегз я спрягат с много богати турци. А в нашите среди всеки я знае каква е “. Шеф Петров се опита да отбрани псевдо дизайнерката, че хранела фамилии и работела по през целия ден, само че силиконовата моделка му опонира, че не знае доста други неща за Мегз.

Джулиана Гани се закле, че не лъже за изказванията си за Каканашева, нито се пробва да плете интриги. Блондинката съобщи, че може да е всякаква, само че в никакъв случай постоянно споделя истината, защото по този начин е възпитана, а има и брат духовник.

 megz

Още с влизането си в къщата, Мегз си пожела този сезон да е най- мощният за марката й. Тя употребява престоя си в къщата, с цел да популяризира продуктите си от заран до вечер. Затова се гримира по през целия ден, по тази причина си измисли драмата с перуката и по тази причина върви все с едни и същи облекла.

От време на време Каканашева се пробва да си придаде по човешки образ със сълзливите истории, че още не се била влюбвала, че не можела да открие подобаващия мъж.

Но зад думите й си проличава само студена прозорливост, а съквартиранта й Тото й сподели в очите, че не може да гледа на връзките си с мъжете като на компания. Но за нея си е тъкмо по този начин. Бизнесът с китайски дрънкулки и парцалки  е комфортен метод да се препират големи суми пари, шушукат из родния шоубизнес.

Очевидно е, че Миглена е единствено кукла на конци, която би трябвало да основава усещане на отрудена бизнесдама. Ограниченият мисловен потенциал на мургавелката обаче основава съществени пречки да го реализира. Опитите й да копира една или друга холивудска звезда, да имитира сляпо бизнесдамите, които е гледала по филмите, я вършат единствено една жалка подигравка.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР