Лек задочен конфликт между двама от водещите в 7/8 ТВ

...
Лек задочен конфликт между двама от водещите в 7/8 ТВ
Коментари Харесай

Тошко Йорданов се ядоса на Крум Савов

Лек неприсъствен спор сред двама от водещите в " 7/8 ТВ " -  Крум Савов и Тошко Йорданов, се заформи довечера в ефира на медията на Слави Трифонов. 

Двамата са лица на едночасови излъчвания един след различен - в 19 и в 20 ч.

При закриването на своя ефир Савов разгласи сътрудника си като Тошко Балабанов. Както е известно, Йорданов води " Студио Хъ ", където се сменя с различен някогашен народен представител от " ИТН " - Станислав Балабанов, и очевидно поради това е станала грешката в името.

Ето какво сподели самият Тошко Йорданов на старта на " Студио Хъ ":

" Сега ще си разреша лека задявка, тъй като до момента в който ме гримираха Крум Савов си закриваше предаването. Прави ми усещане, че от известно време ме афишира като Тошко Балабанов. Първо взех решение, че се бърка, днеска взех решение, че го прави преднамерено. Предполагам, че аргументите може да са доста, въпреки всичко може да смесва персони. Може и откогато беше сключил контракт с Министерството на спорта с Руди Гела за едни пари да му е PR, може от там да му е пристигнала обърквацията. Нали и аз мога да крещя Крум Василев, само че няма да го кажа. Просто лека вътрешно-заводска задявка ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР