Легендата в спринта Юсейн Болт ще се появи на Игрите

...
Легендата в спринта Юсейн Болт ще се появи на Игрите
Коментари Харесай

Болт ще се появи на Игрите на британската общност

Легендата в спринта Юсейн Болт ще се появи на Игрите на английската общественост в Голд Коуст (Австралия), с цел да следи финала на 100 м, където се надява да взе участие досегашният му съотборник Йохан Блейк. 31-годишният Болт, който приключи атлетическата си кариера след Световното състезание в Лондон през август предходната година, сега се приготвя за присъединяване в благотворителен футболен мач през юни и работи с австралийски състезатели по крикет.

Блейк, който ще бъде една от звездите на Игрите от 4 до 15 август, дойде в Австралия през вчерашния ден и разкри пред репортерите, че носителят на осем олимпийски трофеи и международен рекордьор на 100 и 200 м “ще пристигна да следи финала на 100 м”.

“Той беше на пистата в Ямайка преди да потегли. Каза ми: 'Когато дойда в Австралия, ще имаш проблем, в случай че не спечелиш’”, сподели Блейк пред локалните публицисти.

“Нямам орден от Игрите на английската общественост. За мен е доста значимо да печеля този трофей. Юсейн Болт ни остави своето завещание, с цел да се грижим за него и желаеме да го направим”, добави Блейк.

28-годишният Блейк, който е вторият най-бърз мъж в света за всички времена, пропусна Игрите на бртанската общественост в Глазгоу през 2014 година поради травма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР