Легендата в мъжкия тенис Андре Агаси сподели защо е решил

...
Легендата в мъжкия тенис Андре Агаси сподели защо е решил
Коментари Харесай

Агаси разкри защо е станал треньор на Джокович

Легендата в мъжкия тенис Андре Агаси показа за какво е решил да стартира работа с Новак Джокович, макар многочислените оферти, които е получавал през годините да бъде ментор на други играчи.

" Мога да кажа, че разбирам в каква позиция от живота си се намира той. Спечелил е толкоз доста, а в този момент се потребност от една нова вероятност, която да му разреши да премине към идващ стадий от кариерата си.

С мен беше същото - бях преди всичко, а след това изпаднах до №140. Стигаш до стадий от живота си, в който търсиш отговори на разнообразни въпроси.

Считам, че той може да става все по-добър и тенисът също го заслужава. Интересното е, че на корта и в живота ние сме цялостни противоположности.

Мен ме считаха за пълководец на корта, а Новак е подобен в живота. Той непрекъснато търси нова информация, чете и се учи. Аз пък в живота си направих куп нелепости и разбирам изцяло какво изпитва, защото съм минал през всичко.

Целта е да става по-добър. Ако това бъде задоволително за купа, отлично. Но даже и да не се получи, в случай че той прогресира с всеки ден, това отново ще бъде победа ", показа Агаси.

Джокович ще ще спори през днешния ден с французина Адриан Манарино за място в 1/4-финалите на шампионата от Големия шлем " Уимбълдън ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР