Легендата на Ювентус и настоящ вратар на ПармаДжанлуиджи Буфон даде

...
Легендата на Ювентус и настоящ вратар на ПармаДжанлуиджи Буфон даде
Коментари Харесай

Буфон за наказанието на Юве: Мазохистичната сила ли се самобичува, или антисилата, която иска да победи силата?

Легендата на Ювентус и сегашен вратар на ПармаДжанлуиджи Буфон даде изявление пред “Ла Стампа ”, в което приказва по разнообразни тематики.

За наказването на Ювентус

Чакам юридическите процедури да приключат. Но при положение на втора тежка присъда в границите на 17 години, имайки поради, че Ювентус е показан като силата, тъй като печели, няма по какъв начин да не си задам следния въпрос: мазохистичната мощ ли се самобичува или антисилата, която желае да победи силата? Андреа Аниели? Спирам се на преценката си на терена, който е моят свят, и по тази причина споделям, че десетте години на президента са неповторими. Ще минат десетилетия преди някой да успее да ги изравни.

За последните рецензии към Джанлуиджи Донарума

Това е ориста на вратарите. Роля, която не предлагам на моите деца. Винаги има непредвими фактори, които са самостоятелни от уменията. В съпоставяне с офанзивните функции ти имаш повече за губене, в сравнение с за печелене.

За гибелта на Синиша Михайлович и Джанлука Виали

Това ти носи горест и разбираш за значимостта, която са имали оттатък футбола в обществения и фамилния живот. Преди да бъдат първенци те бяха татковци, съпрузи и другари. Бях разчувстван от писмото на дъщерята на Синиша. Трябва да накараме хората ни да осъзнаят какви късметлии сме, че сме дружно всеки ден и че нямаме заболявания. Спокойствието и здравето не трябва да се одобряват за даденост.

За признанието на Якуб Янкто, че е гей

Ако е решил, че е уместно за екзистенциалното му благоденствие, аз съм благополучен за него. Не би трябвало да сме сюрпризирани. Хомосексуалността не трябва да е нито проблем, нито табу. Виждам по какъв начин децата ми се отнасят по избрани въпроси обикновено. Най-младите са пред нас във връзка с манталитета.

За вероятното си отдръпване и задачата на Парма да завоюва промоция

Нека забележим по какъв начин ще приключим този сезон. На моята възраст мога да получа индикация и съм оптимист. Добре е да мисля месец за месец. Да кажем, че последните няколко месеца увеличихме малко темпото. Важно е да подхранваме очакванията и упоритостите, че можем да реализираме дадена цел.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР