Легендата на ЦСКА и националния отбор на България - Георги

...
Легендата на ЦСКА и националния отбор на България - Георги
Коментари Харесай

Голяма легенда на ЦСКА и България проговори за най-тежката битка в живота си

Легендата на ЦСКА и националния тим на България - Георги Димитров, даде извънредно изявление пред Gong.bg . Джеки претърпя интервенция в столична клиника при започване на януари, откакто беше диагностициран с рак на дебелото черво. В момента някогашният бранител се лекува във Франция.

Той описа, че хората от БФС са единствените, които са му помагали през целия му живот.

Ето какво съобщи Джеки пред Gong.bg:

"Във Франция съм. Добре се усещам. От събота съм тук. След пътуването ми беше малко тежко, само че към този момент съм по-добре. Ама не се усещам както преди. Чувствам се като болен. Постоянно ми вършат някакви проучвания. Минавам през хиляда неща. Единствените хора, които са ми помогнали за лекуването, са хората от БФС. Не съм ги молил. Те сами взеха решение да ми оказват помощ. Поели са всички разноски по лекуването ми, за което съм им доста признателен.

Това са единствените хора, които са ми помагали през живота. Не знам какъв брой време ще продължи лекуването ми, само че БФС взеха решение да го поемат цялото. До в този момент не съм давал никакви изявленията, а какви ли не неща се изписаха по тази тематика. Вашата медия е първата пред която приказвам за моето лекуване. Ще остана на лекуване във Франция най-малко четири месеца. Всичко е като някаква машина.

Аз съм в един апартамент и всеки ден идват при мен сестри да ми вършат проучвания. Живея в студио с две стаи. От Франция дадоха цени и БФС незабавно преведоха парите. Беше ми малко неловко, само че в последна сметка съм им доста благодарен.

И президентът на Сент Етиен се интересува по какъв начин се церя. Почти всеки ден е при мен. Дори ми предлага да отида в различен апартамент. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР