Легендата на ЦСКА и главен скаут в школата на клуба

...
Легендата на ЦСКА и главен скаут в школата на клуба
Коментари Харесай

Стамен Белчев остава треньор на ЦСКА

Легендата на ЦСКА и основен скаут в школата на клуба Георги Велинов е сигурен, че треньорът Стамен Белчев няма да бъде заменен, макар неприятните резултати от началото на сезона. " Червените " записаха тъждество със Славия и загуба от Лудогорец в първите си два мача за състезание. Веднага се появиха информации, че Белчев ще бъде сменен от Красимир Балъков.

" Балъков обича ЦСКА и е обикновено да е на мач на тима, когато има свободно време. Но това не значи, че е пристигнал да сменя Стамен Белчев. Треньорът няма да се пипа. Той потвърди, че може да прави тим. Да, минаха два мача, които не бяха доста положителни. Но Белчев сподели на какво е кадърен. И съм сигурен, че скоро тимът ще показва това, което треньорът желае.

Явно всичко е против нас, изключително против Лудогорец. Не знам толкоз ли ги е боязън от нас, подсигуряват ли се... Съдийските решения изнервиха нашите момчета. Китанов позволи доста фрапантна неточност, само че е млад и можем да му извиним. Тръгнахме зле, само че няма да оставим по този начин нещата.

Футболистите мъчно претърпяха изваждането от Европа. Те желаят изява на интернационалната сцена, и съгласно мен им повлия всичко това ", съобщи Велинов пред Българска национална телевизия.

 Красимир Балъков за ЦСКА: Такива
Красимир Балъков за ЦСКА: Такива " назначения " ме развеселяват!

Вижте по какъв начин разяснява героят от Съединени американски щати 94 писанията за треньорския пост
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР