Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов - Паро направи равносметка на

...
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов - Паро направи равносметка на
Коментари Харесай

Паро: Яд ме е за титлата, Лудогорец е по-добре организиран с някои неща

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов - Паро направи равносметка на отминалия сезон и даде висока оценка на работата на треньора Саша Илич.

" Червените " приключиха на втората позиция с 1 точка по-малко от Лудогорец, който стана първенец за 12-и път. В последния кръг ЦСКА разгроми с 2:0 Левски, само че в това време Лудогорец завоюва с 1:0 във Варна против Черно море.
 Защитник на ЦСКА: Ние сме най-големият тим в България, тъй като се борим против всички
Защитник на ЦСКА: Ние сме най-големият тим в България, тъй като се борим против всички

Централният бранител на ЦСКА и националния тим на България Християн Петров разгласява послание към " алените " почитатели

" Пирова победа, която се оказа без значение. Факт е, че влиза в историята и това е добър резултат за ЦСКА. Лошото е, че сами си " изядохме " хляба. Видя се, че Лудогорец не са нищо изключително. В някои моменти им оказват помощ. Като погледнем действително, умерено можехме да си вземем доста мачове на " Армията " и да сме с три или четири точки пред тях.

Треньорът и тимът се напаснаха. Сега следва да забележим кои ще останат и кои ще си тръгнат. Така е в България. Купуваме на ниска цена и продаваме скъпо. Не можем да укоряваме никого, тъй като по този начин се устоя ЦСКА. Саша Илич се оправя чудесно отпред на тима. Той към този момент познава ситуацията и знае какво му е нужно.

Яд ме е, че ЦСКА можеше да стане първенец, само че Лудогорец са по-добре проведени с някои неща ", споделя още Паро пред " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР