Легендата на Спартак Борислав Гьорев изрази задоволство, че неговият любим

...
Легендата на Спартак Борислав Гьорев изрази задоволство, че неговият любим
Коментари Харесай

Боби Гьорев от Малта: Напред, Спартак

Легендата на Спартак Борислав Гьорев изрази удовлетворение, че неговият обичан отбор се е завърнал в елита след 13 години и му пожела триумф. Боби живее от година в Малта, където работи с футболни гении и стана тамплиер.

" Често се слушам с другари и някогашни съотборници, и проследявам какво се случва със Спартак. Много страдахме, само че към този момент се върнахме на правилния път и съм уверен, че ще вървим единствено по него. Щастлив съм също, че стадионът е реновиран и скоро ще бъде завършен тип. Това ще остане за идващите генерации и почитатели, които се надявам, че ще го пълнят, с цел да изпитват страсти с играта на отбора ", съобщи за " Петел " Гьорев от Малта.

" Оттук нататък се надявам Спартак да играе единствено в елита, тъм където му е мястото. Планирам август да се върна за малко в България и в случай че всичко е наред, ще посетя някой мач на Спартак. Искам единствено да пожелая триумф на всички, които работят в Спартак и неговите последователи. Напред, Спартак ", добави Гьорев.

Борислав Гьорев бе главен халф в най-успешния тим на Спартак в историята - този от интервала 1982/1984, когато игра край за Купата на България, стигна до втория кръг в европейски шампионат и завоюва бронзовите медали в групата на майсторите. В Европа варненци срещнаха Манчестър Юнайтед и до момента си остават единствения български отбор, играл публични мачове против международния гранд. 

Спартак изгуби на 1/8-финал от Брайън Робсън и компания с 1:2 вкъщи и 0:2 в Манчестър, като Гьорев взе присъединяване и в двете срещи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР