Легендата на Манчестър Юнайтед - Рио Фърдинанд призова феновете на

...
Легендата на Манчестър Юнайтед - Рио Фърдинанд призова феновете на
Коментари Харесай

Легенда на Манчестър Юнайтед защити играч на Арсенал

Легендата на Манчестър Юнайтед - Рио Фърдинанд прикани почитателите на Арсенал да спрат да " плюят " по Уилям Салиба. 

Салиба изигра определяща роля за триумфа на Арсенал в акцията на Висшата лига 2022-2023. Той оказа помощ на " артилеристите " да обезпечат пет поредни победи и място в горната част на таблицата. Салиба обаче беше заловен неопитен от нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд по време на загубата на Арсенал с 3:1 на  " Олд Трафорд " в неделя следобяд. Движението на Рашфорд се оказа непостижимо за 21-годишния бранител - който бе заловен на контра за втория и третия гол на Юнайтед.

Въпреки това почитателите на Арсенал бяха възторжени от представянето на Салиба през този сезон и оприличиха спокойствието му с топката с това на Фърдинанд. Фърдинанд обаче омаловажава изказванията, че си наподобяват, и прегледа деликатно младежа на Арсенал, като твърди, че четирима от някогашните му съотборници в интернационалния тим са били по-добри на 21 години.

„ Той (Салиба) се провали на теста на Рашфорд. Не е нужно да оказвате подобен напън върху него, той има единствено пет мача, просто го оставете да играе. Всъщност мисля, че Салиба има добри шансове да бъде в действителност, в действителност добър състезател. Просто му би трябвало време. Целият този напън, който упражнявате върху него - не мисля, че има потребност. Той беше чартърен предишния сезон. Първият му огромен тест, дано бъдем почтени, беше на " Олд Трафорд " в този огромен мач ", разяснява някогашният състезател на " алените дяволи ".
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР