Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс се изказа в защита

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс се изказа в защита
Коментари Харесай

Легенда на Юнайтед брани един от новаците: Той не е симулант

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс се изрече в отбрана на едно от новите попълнение, които най-вече развълнуваха почитателите на тима – крилото Даниел Джеймс. Макар че младокът изигра едвам два публични мача, той съумя да се замеси в няколко спорни случая на терена, които са напът да му лепнат репутацията на преструван.

При ремито 1:1 против Уулвърхемптън в понеделник 21-годишният уелсец получи жълт картон точно за симулация, като епизодът не беше изолиран случай в хода на целия мач. Гигс обаче изрази мнение, че Джеймс би трябвало да бъде защитаван от реферите във Висшата лига, защото в Чемпиъншип с екипа на Суонси беше обект на много грубости от противниковите играчи.

„ Дан доста постоянно го ритат. Понякога, когато го очакваш, в профил може да наподобява като симулация”, изясни Гигс, под чието управление Джеймс направи дебют за уелския народен отбор.

„ Предвид скоростта, на която той играе, тези неща могат да наподобяват още по-лошо. Твърде постоянно той страда и реферите би трябвало да го пазят, само че аз не се безпокоя. Гледах няколко от предсезонните мачове на Юнайтед и Дан се оправи добре. Бях на мача, когато той означи и неговото придвижване беше доста положително. Като полузащитник нямаше да имам нищо срещу да играя зад тила на състезател като него.”

„ Мисля, че и против Уулвс той се оправи добре. Получи няколко удара, само че считам, че усъвършенства представянето си в хода на мача. Неговата работна нравственос беше в действителност добра на един тежък за посещение стадион”, добави Гигс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР