Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс разкри, че е казал

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс разкри, че е казал
Коментари Харесай

Гигс: Юнайтед можеше да вземе Мбапе и Жезус за жълти стотинки, но...

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс разкри, че е споделил на клуба да притегли Килиан Мбапе и Габриел Жезс години преди двамата да станат едни от най-ярките звезди на футбола.

Гигс бе помощник на Луис ван Гаал сред 2014 и 2016 и призна, че е имал разногласия с холандеца във връзка трансферната политика на тима.

Уелсецът показа, че е харесал Мбапе и Жезус под управлението на Ван Гаал и е призовал клуба да предприеме дейности по закупуването им.

От тази година Мбапе е една от звездите на Пари Сен Жермен, а Жезус се трансформира в голмайстор на Ман Сити след прехвърлянето си от Палмейрас за 27 милиона паунда през януари.

Трогателната приказка на Габриел Жезус и водата, която се трансформира във вино

"Гледах Габриел Жезус преди три години. Наблюдавах Мбапе една година. Гледах ги със скаут и не бе мъчно да схванеш ", съобщи Гигс пред "Таймс ".

"Просто им споделих 'вземете ги'. Щеше да коства към 5 милиона паунда - вземете ги, дайте ги чартърен. "

По времето на холандеца Юнайтед направи много прехвърляния, привличайки играчи като Анхел Ди Мария, Мемфис Депай, Антони Марсиал, Морган Шнайдерлин и Радамел Фалкао.

Въпреки това, съгласно Гигс някои от играчите не са имали идентичността на състезател на Юнайтед, което докара до единствено един трофей за две години под негово управление.

"Знам по какъв начин наподобява състезател на Манчестър Юнайтед. Имаше доста, които минаха, които не са били играчи на Юнайтед и доста играчи на Юнайтед, които не трябваше да напущат. Говоря за Рафаел (Да Силва), Дани (Уелбек) и Джони Еванс, играчи, които са Юнайтед в кожата си. "

"Беше мъчно, тъй като Луис имаше личните си хрумвания и трябваше да го почитам, само че да, имахме разногласия за някои от тях. Той разбираше, тъй като бях играл с тях, само че те просто не бяха за него. "

"Някои като Уелбек желаеха да играят по-постоянно, а Джони имаше някои травми, тъй че го разбирам, само че признавам, че трансферната политика не бе доста сполучлива. "

Единственият мач, в който Гигс плака
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР