Легендата на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт изрази мнение, че

...
Легендата на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт изрази мнение, че
Коментари Харесай

Коби смята, че Рондо ще е от полза на Лонзо

Легендата на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт изрази мнение, че Лонзо Бол може да научи доста от идването на Ражон Рондо в състава на “езерняците”. Бившият пойнт гард на Бостън подписа за една година с клуба от “Стейпълс Сентър”, а съгласно Коби ще бъде от изключителна изгода за развиването на младата вяра.

Бол бе определен по №2 в Драфта предходната година и в дебютния си сезон като експерт постигаше по 10.2 точки, 7.2 асистенции, 6.9 битки и 1.7 отнети топки в 52 мача за Ел Ей.

“Мисля, че може да научи доста от него. От отношението му към играта и от това по какъв начин я учи. Рондо може да гледа видео от мачове с часове, с цел да може да направи дисекция на нещата и да стигне до най-малките елементи. За Лонзо ще е значимо да види това от първо лице”, разяснява Коби.

“Освен това той улеснява играта доста. Чете нещата преди да са се случили. Може да манипулира отбраната на съперниците и самичък да кара всичко да се случва. Освен това е наясно и със отбраната, тъй че ще бъде страхотно”, добавя още Брайънт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР