Легендата на Ливърпул Майкъл Оуен коментира предстоящото връчване на за

...
Легендата на Ливърпул Майкъл Оуен коментира предстоящото връчване на за
Коментари Харесай

Кавалер на "Златната топка": Меси изпреварва Роналдо за наградата тази година

Легендата на Ливърпул Майкъл Оуен разяснява идното връчване на за 2021 година. Англичанинът получи най-ценната самостоятелна премия във футбола преди тъкмо 20 години и уточни кой в този момент е неговият любимец.
" През тази година кандидатите са доста. Разбира се, Меси и Роналдо преобладават към този момент 10 години и печелят тази премия. Мисля, че Меси изпреварва Роналдо в борбата за премията през този сезон. Причината са неговите подвизи с аржентинския народен тим, той завоюва трофей на интернационално равнище ", съобщи Оуен, представен от " Euronews ".
Въпреки това, той счита, че оценката би трябвало да бъде връчено на нападателя на Байерн Мюнхен и Полша Роберт Левандовски. Церемонията ще се организира на 29 ноември в Париж.
" Той завоюва Бундеслигата. Статистиката му просто зашеметява, а головете му през предходната година... Затова мисля, че " Златната топка " би трябвало да я получи Левандовски. Ще бъде същинско закононарушение, в случай че не я завоюва в своята кариера. Това е един страховит състезател ", добави британецът. Тук можете да разберете
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР